free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκοψε την πίτα της η Θύελλα Ραφήνας!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το απόγευμα και αμέσως μετά τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου οι «Λιγνιτωρύχοι», σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. της Αναλήψεως παρουσία των αθλητών, των προπονητών, των γονέων, σύσσωμου του Δ.Σ.  και πολλών φίλων του συλλόγου.

 

Μεταξύ των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος κ.Αντώνης Παλπατζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρ. βουλευτής της Ν.Δ. κ.Νίκος Καντερές, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και μέλος του Δ.Σ. της Θύελλας κ.Σπύρος Λουκάτος, ο Γραμματέας της Τριγλίας κ.Κώστας Κοζής, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας κ.Δημήτρης Δελτσίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου κ.Δημήτρης Κατσουλάκης, ο ερευνητής τοπικής ιστορίας κ.Δημήτρης Μακρής.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Θύελλας κ.Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ.Λουκάτος, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Μπουρνούς, ο ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Πιστικίδης και από την επιτροπή Ακαδημίας της Θύελλας ο κ.Σταματόπουλος.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα Κωνσταντίνος Μπουντάκης και Χρυσοβαλάντης Παπατσαράκης οι οποίοι αμφότεροι από βήματος τόνισαν την προτεραιότητα του σχολείου και εν συνεχεία του αθλητισμού και δικαίως έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων αποδεικνύοντας ότι ο συνδυασμός μπορεί να  είναι εφικτός.

 Πριν την έναρξη των ομιλιών, το καλωσόρισμα έκανε ο Σπύρος Λουκάτος, ενώ ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Θύελλας. Δεν ξέχασε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Συλλόγου για την απώλεια του Γιώργου Πιστικού, ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ήταν εκείνος που βράβευσε τον Κωνσταντίνο Μπουντάκη, ενώ ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, βράβευσε τον Χρυσοβαλάντη Παπατσαράκη.

Για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Θύελλας μίλησε αναλυτικά ο κ. Σταματόπουλος.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε η κλήρωση για τους έξι τυχερούς από τα τμήματα των υποδομών.

 

Related posts

Μουσταφάι ανακοίνωσε ο Παναργειακός

Abola Team 2

Το υπέροχο Star Sport Club το νέο προπονητικό κέντρο του Εθνικού

Abola Team 2

Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟ Ρουφ Σταυριανός, Σέγκος, Μαρκολέφας και Πετρουλάκης

admin