free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Ο διαιτητής δεν μας άφησε να βγούμε από την περιοχή μας»

Τρομερά παράπονα για την διαιτησία του Κατοίκου στο ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου απέναντι  στην πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή, όπως μαρτυράει το τελικό 1-1 

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ωστόσο εκφράζουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κατοίκου. 

Όπως υπσοτηρίζουν, ο εν λόγω ρέφερι με τις αποφάσεις του, δεν επέτρεψε στην ομάδα τους να διατηρήσει μέχρι τέους το υπέρ της 1-0, που θα την έφερνε μία ανάσα από την κορυφή

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού: 

«Θεωρώ ότι χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία να προσεγγίσουμε ξανά την κορυφή του ομίλου μας. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισαν οι αποφάσεις του διαιτητή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας άφησε να βγουμε από την περιοχή μας και με συνεχόμενα σφυρίγματα δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό. Το γκολ της ιοοφάρισης προήλθε από κόρνερ, όπου δεν υπήρχε» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου, ο οποίος αναφερόμενος καθαρά στο αγωνιστικό μέρος τόνισε τα εξής: 

«Η αίσθησή μου είανι ότι φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιτική ομάδα. Η Αγαί Παρασκευή διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, που πρωταγωιστεί, έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και διαθέτει ένα  πολύ αξιόλογο προπονητή και προσωπικό μου φίλο, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

 

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στην συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, αλλα΄δνε τα καταφέραμε. Στο δεύτεο μέρος και από ένα σημείο κι έπειτα ήταν λογικό μία ομάδα της ποιότητας, αλλά ακι της εμπειρίας της Αγίας Παρασκευής να αντιδράσει και να αναλάβει τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

 

 .

Related posts

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Γιώργο Παπαευθυμίου στην «μηχανή» του ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος