free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Μας έμεινε η πίκρα»

 

Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα μπαράζ με το Αιγάλεω και το άδικο του αποτελέσματος στάθηκε ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

 

Με την αίσθηση μίας σπουδαία χαμένης ευκαιρίας υποδέχθηκαν στο στατόπεδο του Χαραυγιακού την απώλεια της ανόδου στην Γ’ Εθνική μετά την ήττα με 3-1 από το Αιγάλεω στο μπαράζ, που διεξήχθη το πεασμένο Σάββατο στη Ριζούπολη.  

Ο τεχνικός των πρωταθλητών του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με το «Σίτι»:  

«Μας έμεινε η πίκρα του τελικού αποτελέσματος. Εκτιμώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης , αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Χαραυγιακού, για να προσθέσει:

 

«Από τους παίκτες μου δνε έχω παράπονο. Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα έχουν καταθέσει την ψυχή τους τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις προπονήσεις και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα όσα έχουν καταφέρει. Σε όλα τα μεγάλα φετινά ραντεβού δώσαμε το παρόν, ενώ στα υπέρ μας είναι ότι ποτέ δεν τα παρατήσαμε κι ευτυχήσαμε να ανατρέψουμε διαφορά επτά πόντων από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Έχουμε να κρατήσουμε πάρ απολλά από την όλη μας παρουσία στη διάρκεια της φετινής περιόδου. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν.»

Related posts

Γαζής: «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Με τον κόσμο μας για την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

MOTW: Ολυμπιακός Λιοσίων – Άρης Πετρούπολης!

Κωνσταντίνος Περούλης