free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

MOTW: Ολυμπιακός Λιοσίων – Άρης Πετρούπολης!

Ο σταθερός στην κατηγορία της Α’ΕΠΣΑ Ολυμπιακός Λιοσίων και το απόλυτο φαβορί, ο Άρης Πετρούπολης για να ανέβει στην Γ’Εθνική θα συγκρουστούν στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α’ΕΠΣΑ. Το Abola.gr θα είναι κοντά σας δίνοντας σας ρεπορτάζ των δύο ομάδων.
Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων
Μια ομάδα που δεν έπεισε στα φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα την βαριά ήττα στον φιλικό αγώνα με τον Ερμή Κορυδαλλού όπου η ομάδα από τα Λιόσια δέχθηκε 4 γκολ στην έδρα της. Ωστόσο πραγματοποίησε και μια καλή εμφάνιση και πάλι σε εντός έδρας αγώνα νικώντας το Καματερό με 2-0. Έκανε αρκετές προσθήκες για το παραπάνω βήμα και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι παίκτες του Αλέξη Γκλεγκλέ θα τα καταφέρουν κι όλας από την πρεμιέρα.
Άρης Πετρούπολης
Φαβορί στο παιχνίδι και φαβορί για την άνοδο. Μια ομάδα που έκανε σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Στα φιλικά φάνηκε απολύτως έτοιμος νικώντας στο τελευταίο την πολύ καλή ομάδα του Καραβά με 2-1. Ο προπονητής Γιάννης Γαζής αποδεδειγμένα ξέρει να διαχειρίζεται προσωπικότητες και αποδυτήρια κάτι το οποίο είναι αναγκαίο για μια ομάδα πρωταγωνίστρια. Σαφώς στην πρεμιέρα πάει για την νίκη και το καλύτερο ξεκίνημα που μπορεί ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας.

 

 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Τα ζευγάρια της α’ και της β’ φάσης

Ρένος Γιαμπουράς

Οι διαιτητές στα ματς της Τετάρτης (18/10) για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (9-10/2)

Nάσος Φακίδης