free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νέα Σμύρνη-Κολωνός 0-1-Τέσσερα δοκάρια στο ματς και πολλές ευκαιρίες: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρένος Γιαμπουράς

Σ’ ένα ματς στο οποίο παρά την δυνατή βροχή είχε θέαμα και υπήρχαν ευκαιρίες μαζί με τα τέσσερα δοκάρια, ο Κολωνός νίκησε στο γήπεδο της Τερψιθέας τη Νέα Σμύρνη με 0-1.

Η ομάδα του Σπύρου Τάραμα πάντως άξιζε κάτι καλύτερο αφού παρουσιάστηκε ακόμα πιο βελτιωμένη σε σύγκριση με άλλα ματς, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ενώ έβγαλε και ποιότητα. Οι γηπεδούχοι, οι της Νέας Σμύρνης είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό έναν βασικό τους παίκτη τον Μυλωνά ο οποίος και αντικαταστάσθηκε.

Το γκολ που έκρινε και την τύχη του αγώνα πέτυχε στο 3′ με απευθείας φάουλ ο Κωστάλας. Στο 10′ σε σουτ του Κωστάλα και πάλι αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας και πάλι σε σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα χτύπησε και πάλι στο κάθετο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε σουτ και πάλι του Κωστάλα στο 58′ όταν η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το κάθετο δοκάρι.

Στο 70′ ο Κοτζαμάνης της Νέας Σμύρνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ ωστόσο στο πλασέ που επιχείρησε πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση ο γκολκίπερ Γεροντάκης.

Στο 76′ σε λόμπα του Πρέντζε της Νέας Σμύρνης από το κέντρο η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Βενιέρης ήταν πολύ καλός από την ομάδα του Κολωνού.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γουρέλης, Κατελανάκης, Κελεκίδης.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Σπύρος Τάραμας): Καψάλης, Αρβανιτάκης, Μακρογκίγκας, Στρακαντούνας, Μυλωνάς(7′ λ.τ. Κόμης, Πρέντζε, Ποταμιάνος(58′ Ισουφάη), Λιάκος, Δομάζος, Μαργαριτόπουλος, Κοτζαμάνης.

ΚΟΛΩΝΟΣ (Νίκος Μωροσαίος): Γεροντάκης, Βενιέρης(89′ Τσικόγιας), Μάντζαρης, Καργιώτης, Παπαγιάννης, Πρασά, Καλλίλας(92′ Κριεμπάρδης), Μάντζαρης(56′ Καρτσωνάκης), Κωστάλας, Σαλλίτα(80′ Ροντρίγκεζ), Μακρόπουλος.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ημεταγραφή προχώρησε η Λυκόβρυση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μαντατζή.

Ρένος Γιαμπουράς

«Αποχαιρέτησε» ο Σταύρος Δρόσος τον Α.Ο. Ιλίου

Kώστας Παλαιολόγος