free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι Νέοι του Αιγάλεω του Κώστα Ελευθεριάδη με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο 2-0 την Ελπίδα

Πολύ καλό παιχνίδι εγινε ανάμεσα στις ομάδες Νέων του Αιγαλεω (στην κεντρική ΦΩΤΟ) του Κώστα Ελευθεριάδη και την Ελπίδα στο ΔΑΚ Αιγαλεω.

Το Αιγάλεω δεν μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο παρ όλο αυτά δεν απειλήθηκε καθόλου και έτσι πέταξε ένα ολόκληρο ημιχρονΟ και έχοντας μια αναγκαστική αλλαγή με τον Μαρτίνο να δίνει την θέση του στον Κρανιδιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε την Ελπίδα στην περιοχή της με αποτελεσμα στο 62′.να πετύχει τέρμα με τον Σελεβέντα μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφάλια ψαράκι.

Το Αιγάλεω συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και 72’κατάφερε να κάνει το 2-0 μετά από ωραια προσπάθεια του Βρύνιου που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή. Σε εκείνο το λεπτό το Αιγάλεω έμεινε με δέκα παικτεΣ λόγω αποβολής του Σελεβέντα. Το σκορ παρέμεινε και το Αιγάλέω πήρε μια πολύτιμη νίκη για την προσπάθεια που κάνει για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το Σίτι την Τετάρτη αντιμετωπιζει εκτός έδρας τον Αγ.Ιεροθεο σε εξ αναβοληΣ παιχνίδι και με νίκη η ομάδα του Κώστα Ελευθεριάδη θα περάσει πρώτη. 

 

Αιγαλεω: ΚΛΑΔΑΚΗΣ,ΔΡΑΖΙΟΣ,ΣΕΛΕΒΕΝΤΑΣ,ΜΕΡΤΙΜΙΑΝΑΚΗΣ ,ΜΑΙΜΑΝΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ,ΜΑΡΤΙΝΟΣ,ΠΥΘΑΡΟΥΛΙΟΣ,ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥΡΙΚΗΣ.

Related posts

Προφορική συμφωνία Ντάλλα με τον Ιωνικό!

Abola Team 2

Ο Αιολικός 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Στον ΟΦ Ιεράπετρας ο Τσαλάκου

Abola Team 2