free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Γενική Συνέλευση στις 24/2 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ανατολικής Αττικής

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει στις 24/2 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ανατολικής Αττικής με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και έγκριση προϋπολογισμού νέας χρήσης.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την 177/16.1.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

όλα τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην πόλη της Παλλήνης Αττικής το Σάββατο 24-02-2018 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Σ.Δ.Π. Ανατ. Αττικής επί του Αθλητικού κέντρου Παλλήνης Λεωφόρο Μαραθώνα με θέμα έγκριση:

α) Απολογισμός στα πεπραγμένα του Δ.Σ.

β) Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ε.Ε.

γ) Έγκριση προϋπολογισμού νέας χρήσης

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή 25-02-2018 στον ίδιο τόπο, χώρο και ώρα με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν, τα μέλη τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το καταστατικό του συνδέσμου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΦΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Related posts

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Κυπέλλου (Τετάρτη 15/11) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Κλήσεις για προπόνηση στις 19/9 στις Μικτές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης απένειμε το Κύπελλο για την άνοδο στον Παλλαυρεωτικό ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Ι. Πσχάλης τίμησε τον δήμο Λαυρεωτικής

Abola Team 3