free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μεγαλειώδης εκδήλωση για τα 95 χρόνια του συλλόγου προαναγγέλθηκε στην κοπή πίτας του Αστέρα Ζωγράφου

Ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, παίκτες, παράγοντες και φίλους της ομάδας ήταν το βράδυ της Τετάρτης (14/2) η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Αστέρα Ζωγράφου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη Επικοινωνίας και μάρκετινγκ του συλλόγου Αμαλία Κάτσουρα ενώ ο πρόεδρος του Αστέρα Ζωγράφου Τάκης Χουλιάρας που έκανε και την κοπή της βασιλόπιτας προανήγγειλε μεγαλειώδη εκδήλωση προκειμένου να γιορταστούν τα 95 χρόνια του συλλόγου που ιδρύθηκε το 1923. Μάλιστα ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε σε εκείνη την εκδήλωση να παραστούν όλοι οι εν ζωή ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Γαβριήλ αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου σε συνεργασία με τον βετεράνο άσο Θανάση Τσακανίκα που είναι και τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα Ζωγράφου αλλά και σε συνεργασία με τις δικές του ακαδημίες στον Ερμή Ζωγράφου. Ακόμα ο κ. Γαβριήλ τόνισε την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται σε συνεργασία με τον Γιάννη Μαριάνο ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει την δική του σύγχρονη και πολυδιάστατη προβολή.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη μνεία στους χορηγούς της ομάδας που είναι οι Λέκκας, Μυλωνάς, Καραγιάννης, Πλατανιάς, Ρουπακιάς.

Στην κοπή πίτας του Αστέρα Ζωγράφου παραβρέθηκανn εκπρόσωπος της δημάρχου της πόλης Τίνας Καφατσάκη, η Παρασκευή Βασιλακοπουλου εκπροσωπος της παράταξης Ζωγράφου Μπροστά με επικεφαλής τον κ.Αγγελόπουλο, οι επικεφαλής παρατάξεων στον δήμο Θεόδωρος Μετικαρίδης και Κώστας Παπαναστασόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Καζάκος, η πρόεδρος της Ρυθμίσεως Αρχής Σιδηροδρόμων Ιωάννα Τσαπαρίκου, η πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Βασιλική Στρακαντούρα, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ιλίσια 2004 Παντελής Ξενιτίδης, ο πρόεδρος των Ζωγραφιωτών Κώστας Κορμάς, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χασούρας και ο πάτερ Χαράλαμπος.

Βραβεύτηκαν με πλακέτες ο Δημήτρης Μπίτσικας που έχει διατελέσει πρόεδρος των Ζωγραφιωτών και γραμματέας του Αστέρα Ζωγράφου, ο Κώστας Παπαδημητρίου για την εικοσαετή προσφορά του στην ομάδα σαν παίκτης και τώρα σαν προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου, ο Μάκης Βλαχογιάννης οικονομικός παράγοντας του Αστέρα Ζωγράφου ο οποίος και ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, ο Ευάγγελος Τζανής που διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου, ο Κώστας Παπαναστασόπουλος παλιός παίκτης, υποστηρικτής και οικονομικός παράγοντας του συλλόγου. Τις απονομές στον Κώστα Παπαναστασόπουλο και στον Κώστα Παπαδημητρίου έκανε ο Θανάσης Τσακανίκας.

Βραβεύτηκαν επίσης οι εταιρίες Beiegdorf Hellas όπου την πλακέτα παρέλαβε ο Νίκος Βενετίου εκπροσωπώντας ουσιαστικά την NIVEA, Smart School και Liakos Cooling Systems.

Προς το τέλος της εκδήλωσης έγινε μίνι δεξίωση και σε όλους τους παριστάμενου δόθηκαν κομμάτια της πίτας και αναψυκτικά, όπως και δωρεάν προϊόντα περιποίησης NIVEA. 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου (16 και 17/4)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Όλη η σημερινή (5/12) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

Κρατάει Φραγκουλόπουλο το Γαλάτσι

Ρένος Γιαμπουράς