free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κλινήρης ο Καλαϊτζίδης στην Αλσούπολη!

«Ψήνεται» στον πυρετό ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου των βορείων προαστίων, ωστόσο οι προπονήσεις της ομάδας διεξάγονται υπό τις οδηγίες του στενού του συνεργάτη Αντώνη Αθανασόπουλου.

 

 

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Αλσούπολης, ενόψει της επικείμενης επανέναρξης του πρωταθλήματος στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Το σημαντικότερο … εμπόδιο, που ανέκυψε για τη φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων αφορά στην ίωση που «κληρονόμησε» ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης και δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στις τελευταίες προπονήσεις. 

Ο επιτυχημένος προπονητής τις τελευταίες ημέρες «ψηνόταν» στον πυρετό κι έτσι, οι προπονήσεις πραγμαοτποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του στενού του συνεργάτη Αντώνη Αθνασόπουου, με τουςποδοσφαιριστές, πάντως, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Η στήλη μας επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, πάντως ο οποίος αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική πρόκληση της ομάδας του κόντρα στον πλύ δυνατό Αίμο Πετρούπολης: «Πάμε να δώσουμε την μάχη μας κόντρα σε μία πολύ δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι ο Αίμος Πετρούπλης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλού δείκτη επικινδυνότητας και δυσκολίας και θα πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι»

 

  

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Παίζουμε για την ιστορία μας!»

Καρπούζας: «Να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα!»

Καλαϊτζίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος