free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό το Κερατσίνι-Νίκησε 2-1 εκτός τον Πέλοπα Κιάτου

Aκόμα μία σπουδαία νίκη  πέτυχε το Κερατσίνι  που επικράτησε εκτός έδρας του Πέλοπα Κιάτου με 2-1. Σκόρερ και των δύο γκολ ο Παναγιώτης Καρέλης.

 

Το Κιάτο απείλησε με ένα σουτ που έδιωξε ο Γιώρας ,ενώ η ομάδα μας είχε χαμένη ευκαιρία με  το Ντούλια  στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Το Κερατσίνι είχε  κατοχή της μπάλας και σκόραρε στο 23ο λεπτό ,με το Ντούλια να “σπάει” τη μπάλα στον Καρέλη για το 0-1. Oι γηπεδούχοι απείλησαν με μία κεφαλιά που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιώρας.

 

Στο 41 ο  Πέλοπας  ισοφάρισε με  κεφαλιά  του Παλογιαννίδη, ύστερα από κόρνερ.

Στο β ημίχρονο, το Κερατσίνι μπήκε και πάλι δυνατά  και στο 50, το Κερατσίνι κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Ντούλιας ξεχύθηκε προς το τέρμα, ο τερματοφύλακας  του Πέλοπα ,Ριζάι, τον σταμάτησε αντικανονικά με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

6 λεπτά μετά οι “Ροσονέρι” πήραν το προβάδισμα και πάλι με τον Καρέλη. Ο νεαρός υποδέχτηκε τη μπάλα  απο διώξιμο στην άμυνα και πιάνοντας  ένα μονοκόμματο σουτ κατάφερε να σκοράρει .

Στο 77, το Κερατσίνι έμεινε με 10 παικτες ,όταν ,λανθασμένα ο Ρέφερι έδωσε δεύτερη κίτρινη στο Ντούλια ,επειδή θεώρησε ότι πήρε τη μπάλα με το χέρι βγαίνοντας σε τετ α τετ  και θα χάσει το παιχνίδι  με την Προοδευτική.

Εν συνεχεία ο Πέλοπας πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και  κάπως έτσι οι “Ροσονέρι” απέδρασαν με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό.

 

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας) Ριζάι, Τουμπανάκης, Αναγνωστόπουλος, Παινέσης, Κουρούμαλης, Μπούκης, Νάκος (78′ Πετρόπουλος), Ραχίμ (72′ Θεοδωρόπουλος), Παλογιαννίδης (56′ Λακοβ), Πράττος, Παπουτσής.

 

Κερατσίνι:  Γιώρας-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι-Μπατής-Μεγαλοοικονόμου-Γκιάτης(60 Σιγάλας)-Παπασπύρος(82 Κυριαζόπουλος)-Πασαλίδης(45 Διάκος)-Ντούλιας-Καρέλης(68 Σιάνος)-Μπερνιδάκης

Related posts

Ανέλαβε τον Παλληνιακό ο Παπασπύρου!

Abola Team 2

Μπεγλεκτσή και συνεχίζει ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Νέος υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τάσος Ρουσάκης

admin