free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι Νέοι του Αιγάλεω 2-1 τον ΑΟ Ιλίου

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι η ομάδα Νέων του Αιγάλεω επικράτησε του ΙΛΙΟΥ με σκορ 2-1.

Τοο Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνιδι και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του από νωρίς. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία και κατάφερε μόλις στο 12’ να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραίο σουτ εξω από την περιοχή του Βρύνιου. Το Ίλιον προσπάθησε να ανεβεί ομως δεν τα κατάφερε αφού η ομάδα τιυ Αιγάλεω έκλεινε πολύ σωστά τους χώρους, Φτάνοντας στο 39’το Ίλιον κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα κακό γύρισμα το Μαιμανη στον γκολκιπερ Κλαδακη όπου ο επιθετικός του ΙΛΙΟΥ πρόλαβε και έκανε το 1-1

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω ανέβασε ρυθμούς και μόλις στο 52’καταφερε να κάνει το 2-1 με εκτέλεση φάουλ του Βρύνιο. Στην συνέχεια το Αιγάλεω δεν απειλήθηκε και μπορούσε να πετύχει κι αλλά τέρματα τόσο με τον Πουρίκη όσο και με τον Μονεμβασίτη. Έτσι το σκορ παρέμεινε με την ομάδα του Αιγάλεω να κάνει σημαντικό βήμα για την τετράδα του 9ου ομίλου όπου οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνιδι παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα,δείγμα πως οι φίλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκονται δίπλα στις ομάδες τους. Μετά το τέλος του αγώνα ο επιτυχημένος τεχνικός των Νέων του Αιγάλεω Κώστας Ελευθεριαδης δήλωσε: “Έγινε πολύ καλό παιχνιδι θέλαμε την νίκη παρά πολύ και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο,μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και στον κόσμο που στέκεται σε αυτά τα παιδια.

Η σένθεση των Νέων του Αιγάλεω: ΚΛΑΔΑΚΗΣ,ΣΤΑΘΑΡΑΣ,ΦΕΙΖΑΙ,ΜΕΡΤΙΜΙΑΝΑΚΗΣ,ΜΑΙΜΑΝΗΣ,ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ,ΒΡΥΝΙΟΣ,ΒΑΝΔΩΡΟΣ.

 

Related posts

Καλύτερος ο Ηρόδοτος, 4-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλικό παιχνίδι

Abola Team 2

Κράτησε Ζωντό και Λούκα ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

ΠΣΑΠ: Η θέση του πάνω στην τηλεδιάσκεψη της Γ’ Εθνικής

Γιώργος Ανανίδας