free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Ερμιονίδα 1-0 τον Αήττητο Σπάτων

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας, με 1-0 επί του πρωτοπόρου Αήττητου Σπάτων. Έτσι, οι 3 αυτοί βαθμοί την ανεβάζουν μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά το ουσιαστικό είναι οτι την κρατούν 4 βαθμούς πάνω από την γραμμή υποβιβασμού.

 

Η Ερμιονίδα ξεκίνησε καλά και είχε προσπάθειες για γκολ.

 

Στο 7’ από σέντρα του Σαλταπίδα με τον Μακρίδη, στο 9’ πάλι ο Μακρίδης από λάθος αμυντικού βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά άργησε να σουτάρει.

 

Στο 24’ σουτ του Τριμπόνια απέκρουσε ο Μιχελής σε κόρνερ, από το οποίο προέκυψε σουτ του Κιοσέ, που απέκρουσε πάλι ο Μιχελής.

 

 Στο 28’ βολέ του Σαλταπίδα εξουδετέρωσε ο Μιχελής.

Στο 30’ από αδράνεια της άμυνας του Αήττητου, ο Μακρίδης πέτυχε το 1-0.

 

Καμία άλλη φάση από εκείνο το σημείο και μετά, καθώς η Ερμιονίδα υποχώρησε στο γήπεδο, ενώ ο Αήττητος που είχε την κατοχή μπάλας, δε δημιούργησε ευκαιρία.

 

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Αήττητος μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά εμφανώς το μυαλό του ήταν στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Η Ερμιονίδα συνέχισε να αμύνεται κι απλά το μόνο που μπορεί να καταγραφεί είναι ένα σουτ του Σαλταπίδα στο 55’, το οποίο σταμάτησε ο Μιχελής.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Αθ.Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βασιλέρης- Κιοσές, Παλαιοπάνος (75’ Λαζάρου), Τρέσα (87’ Βιρβίλης)- Τριμπόνιας (25’ λ.τρ. Πούφλης), Μακρίδης, Σαλταπίδας (65’ Σταθουλόπουλος)

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Π.Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωϋσιάδης, Βιδάλης- Ηρακλής (55’ Σκούμας), Κατσικογιάννης, Καλογέρης- Νικλητσιώτης (75’ Γκούμας), Κρητικός (70’ Μαραθωνίτης), Τσιλιγγίρης (55’ Τσίρος)

 

Πηγή: sport.argonafplia

Related posts

Αποχωρεί από την ηγεσία του Ερμή Ζωνιανών ο Κάββαλος!

Abola Team 2

Με ιατρικό-αιματολογικό και εργομετρικό έλεγχο ξεκίνησε η σεζόν στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Δεν έπαιξαν Χαραυγιακός και Παναρκαδικός

Abola Team