free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με γκολ του κάπτεν Αντωνιάδη ο Πανερυθραϊκός 1-0 εκτός έδρας τα Πετράλωνα

Παίζοντας μεθοδικά και με άριστη τακτική από τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη ο Πανερυθραϊκός που έδιξε ότι αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερες θέσεις στην βαθμολογία, νίκησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας τα Πετράλωνα.

Το γκολ το οποίο έδωσε το μεγάλο διπλό στον ¨Πανερυθραϊκό πέτυχε ο κάπτεν των φιλοξενούμενων Αντωνιάδης ο οποίος στο 63′ δεχόμενος την μπάλα από τον ταχύτατο Παπαναστασίου από πολύ κοντά, σε απόσταση μισού μέτρου από τον αντίπαλο γκολκίπερ με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 0-1.

Στο 42′ σε ψηλοκερμαστό σουτ του Χέλμη απέκρουσε με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Παπαναστασίου ενώ, στο 55′ από λάθος μεταβίβαση των αμυντικών των Πετραλώνων ο Αντωνιάδης που δέχθηκε την μπαλιά και βρέθηκε και πάλι μόνος απέναντι στον γκολκίπερ Φούνα αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 69′ σε κοντινή κεφαλιά του Μπερτσιά εκτινάχτηκε στην γωνία του εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Δημήτρης Μπακοδήμος και πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση. Στο 81′ σε φοβερό σε δύναμη σουτ έξω από την περιοχή του Αραμπατζή πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Φούνας ενώ στο 82′ σε φαρμακερό δαιγώνιο σουτ του Σουμελίδη η μπάλα πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος του Φούνα και κατέληξε άουτ.

Από τα Πετράλωνα διακρίθηκαν οι Κουντού, Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος και Καρούμπαλης όσο αγωνίστηκε ενώ από τον Πανερυθραϊκό διακρίθηκαν οι Παπαναστασίου (κορυφαίος του γηπέδου), Σουμελίδης, Αναγνώστης, Πιπεράς, Δημαράς, Αντωνιάδης και πολύ καλός ήταν όποτε χρειάστηκε ο γκολκίπερ Μπακοδήμος.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κ. Περράκης, Καραγιαννίδης, Τσαγκάρης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Αντώνης Δαρζέντας): Φούνας, Βέλλης(61′ Σαλαπάτας), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος(65′ Καρούμπαλης), Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Χέλμης, Καφεντζής(53′ Καριατλής), Μινάι(65′ Μπουγιούκος), Κατσιούλης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα(46′ λ.τ. Κατσάρας), Μπαμπαλούκας, Δημαράς, Αναγνώστης(85′ Γλυνός), Πιπεράς(49′ Αραμπατζής), Αντωνιάδης(65′ Γκριτζάς), Τσεβάς.

Ο Γκριτζάς πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Πανερυθραϊκό μετά την αντικατάσταση του Αντωνιάδη. Το ματς παρακολούθησαν ο γνωστός προπονητής Δημήτρης Καλιακούδης, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου και οι γνωστοί φίλαθλοι Νίκος Χριστοφόρου και Πέτρος Σιγίζης και από το Δ. Σ. των Πετραλώνων μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπάζογλου.

 

 

Related posts

«Βόμβα» με τον Γιάννη Τζώρτζη για την Α.Ε. Ηρακλείου

admin

Ολυμπιακός Λιοσίων-Νέα Ιωνία 2-0

Abola Team 3

Χατζηαλέξης: «Το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός»

Abola Newsroom