free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ανάσα από την κορυφή ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, επικράτησε στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό με σκορ 2-0

Σε μια πολύ κομβική αγωνιστική, με μεγάλη σημασία για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Αστέρας Αμαλιάδας ήταν πιο ουσιαστικός και επικράτησε με 2-0 του Πανηλειακού στο ηλειακό ντέρμπι.

 

Φάσεις και Γκολ

 

Σε ένα ματς που ξεκίνησε ανοιχτό, ο γηπεδούχος ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′ έγινε το 1-0 και σκόρερ ήταν ο Μαρουκάκης με κεφαλιά. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Πανηλειακού, αρχικά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε καλά κι έφτασε στον Μπαρμπαρούση που έκανε σέντρα με τον Κέρι να γυρίζει με «τακουνάκι» για τον Μπουντόπουλο, ο οποίος σούταρε κι από την κόντρα σε αμυντικό η μπάλα πήρε ύψος κι έφτασε στον Μαρουκάκη που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

 

Στη συνέχεια, στο 20′ ο Μπουντόπουλος πέρασε ωραία στον Μαρουκάκη που έκανε την προβολή, αλλά  ο Καπετανάκης πετάχτηκε και έδιωξε δύσκολα. Στο 22′ ο Μπουντόπουλος γύρισε στον Μαρουκάκη ο οποίος πάντως πιεζόταν από αμυντικό και έκανε αδύναμο σουτ που μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ.

 

Όπως προαναφέραμε ήταν ανοιχτό το ματς στο πρώτο μέρος με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων και τον Πανηλειακό να στέκεται καλά και να προσπαθεί να βγάλει αντεπιθέσεις, χωρίς πάντως ευκαιρία στο διάστημα αυτό.

 

Στην επανάληψη, οι γηοεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δε δημιουργήθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Στο 69΄από γύρισμα του Κέρι ο Μαρουκάκης είχε σουτ άουτ. Στο 73′ ο Κέρι βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και πρόλαβε να τον κλείσει και να τον κοντράρει ο Καπετανάκης. Στο 74′ έγινε το 2-0 για τον Αστέρα με κεφαλιά του Μαρουκάκη μετά από ωραία σέντρα του Κέρι.

 

Στο 90′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Δαβουρλής γιατί μετά από ένα φάουλ που του έκανε ο Τόρες στο χώρο του κέντρου γύρισε και τον χτύπησε (τελικό σκορ το 2-0).

 

Οι συνθέσεις:

 

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπανούσης, Αρβανίτης (10′ λ.τρ. Κασνέτση), Ν’Γκουέμ, Κυριάκος (63′ Μπουζούρας), Τόρες, Μαρουκάκης (80′ λ.τρ. Μηνάς), Κέρι, Μπαρμπαρούσης (46′ Ρόβας)

 

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Γκοτσούλιας (90′ Κατελούζος), Θ. Ασημακόπουλος (82′ Δαβουρλής), Σέχου, Σωτηρόπουλος

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Ματαιώθηκε το φιλικό Θήβα – Ιωνικός!

Abola Team 2

Στις 30/7 ο Αγιασμός στην Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών ο Φαμπίνιο

Abola Team 2