free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραίτηση Σοφιανού από το Δ.Σ. του ΑΟ Παλαιόχωρας

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. της Παλαιόχωρας γνωστοποίησε με επιστολή του ο Γραμματέας της ομάδας, Θανάσης Σοφιανός.

 

Στην επιστολή του κάνει λόγο για έλλειψη συνεργασίας με τον πρόεδρο του συλλόγου, κάτι που οδήγησε τον ίδιο σε αυτή την απόφαση. Στο τέλος ο κ. Σοφιανός δεν παραλείπει να ευχηθεί καλή συνέχεια τόσο στη νέα χρονιά που θα βρει την Παλαιόχωρα ξανά στη Γ’ Εθνική, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων.

 

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

 

«Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να δώσω στη δημοσιότητα την παραίτησή μου από Γραμματέας του Α.Ο. Παλαιοχώρας ήταν οι παρακάτω:

 

Από τον Ιούλιο του 2017 όταν ξεκίνησε την πορεία του ο σύλλογος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, τα καθήκοντά μου ως Γραμματέας ήταν πάντα εκπληρωμένα. Το Τεχνικό Γραφείο και οι συνεργάτες μου δούλεψαν σωστά, προκειμένου ο σύλλογος να είναι τυπικός στις Εγκύκλιους της ΕΠΟ. Συνολικά 80 Επιστολές και Άδειες έχουν πρωτοκολληθεί στο βιλίο Πρωτοκόλλου του Συλλόγου και το fax του Γραφείου και τα email μου πάντα ήταν ανοιχτά κι δέχονταν τόσο τις ενημερώσεις της ΕΠΣ Χανίων, όσο και της ΕΠΟ. Άδειες αγώνων, δελτία ποδοσφαιριστών, καθώς και δελτία Υγείας, τα τακτοποιούσα και ενημέρωνα τον πρόεδρο, όποτε τον έβρισκα στο τηλέφωνο.

 

Το γραφείο μου είχε μετατραπεί σε γραφείο του Α.Ο. Παλαιόχωρας. Πολλές φορές είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι ο Σύλλογος πρέπει να δημιουργήσει δικό του γραφείο στην παλαιόχωρα με υπάλληλο, τηλέφωνο και fax. Δυστυχώς μετά τις εκλογές στις 21/1/2018 και μέχρι σήμερα προσπαθώ να επικοινωνώ με τον πρόεδρο για πολλά προβλήματα του συλλόγου στο τηλέφωνο, χωρίς να το κατορθώσω. Τέτοια συνεργασία θεωρείτα απαράδεκτη, για τον λόγο αυτό παραιτήθηκα.

 

Εύχομαι στην ομάδα μας επιτυχημένη πορεία για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, στην οποία ο άξιος προπονητής Μαγκαφίνης Δημήτρηςκατάφερε να κρατήσει. Επίσης, εύχομαι να κατακτήσει και το Κύπελλο της ΕΠΣ Χανίων».

 

Με εκτίμηση ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Πηγή: athlitiko

 

Related posts

Τα συλλυπητήρια του Αμπελακιακού στην οικογένεια του Αντώνη Τσαγκάρη

Abola Team 2

Επέστρεψε ο Μαρκολέφας στην Προοδευτική

Abola Team 3

Τέλος ο γκολκίπερ Γιώρας από το Αιγάλεω!

Abola Team 2