free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για την… τιμητική 3η θέση θα παίξει η Παλαιόχωρα

Σε εβδομάδα πρωταθλήματος έχει μπει για τα καλά και πάλι η Παλαιόχωρα, η οποία την Κυριακή (18/03, 15:00) υποδέχεται τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί και το πρόσημο στη γενική επίδοση της ομάδας των Χανίων είναι ξεκάθαρα θετικό. Επειδή, βέβαια, η τελική εντύπωση… μένει κάποιες φορές, το σύνολο του Δημήτρη Μαγκαφίνη θέλει να ολοκληρώσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του και στα εναπομείναντα παιχνίδια να έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή. Αρχής γενομένης, φυσικά, από τη συνάντηση απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο, όπου το ζητούμενο είναι άλλη μία νίκη. Είναι αλήθεια πως πριν το ρεπό της περασμένης εβδομάδας η Παλαιόχωρα βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσει, έτσι, να συνεχίσει από’ κει που σταμάτησε.

 

Προέρχεται, δηλαδή, από το «τρίποντο» επί του ΠΟΑ και φιλοδοξεί να φτάσει σε ακόμη ένα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Το σημαντικότερο, εξάλλου, κίνητρο στην παρούσα φάση είναι να διατηρήσει τα… κεκτημένα της, ήτοι την άκρως τιμητική 3η θέση στο πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι θα έχουν πετύχει ένα σπουδαίο επίτευγμα, αν τελικά τα καταφέρουν. Γιατί δεν είναι και μικρό πράγμα ν’ αφήνεις πίσω σου, στην «παρθενική» σου παρουσία στη Γ’ Εθνική, παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, που διαθέτουν πολύ μεγάλη ιστορία.

 

 Πηγή: athlitiko

Related posts

Στο Κερατσίνι και ο Λίτσης!

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Πρωτογεράκη στα Ζωνιανά

Abola Team 2

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί στην Ρόδο

Abola Team 2