free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Νέα Ιωνία 2-2 εκτός έδρας με Αγ. Παρασκευή

Δύο πολύτιμους βαθμούς έκοψε από την Αγ. Παρασκευή του Γιώργου Καρατζά από την Αγ. Παρασκευή την οποία υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2.

Παρότι η Σάντα του Δημητρη Κωνσταντόπουλου προηγήθηκε στο 11′ με τον Μπαλατσούρα (αμφισβήτησε το γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα θεωρώντας ότι δεν είχε περάσει γραμμή η μπάλα) και στο 19′ με τον Τσοπανάκο, η προσφυγική ομάδα έβγαλε αντίδραση. Συγκεκριμένα αφού μείωσε στο 45′ με τον Πρισιμιτζή έφερε το ματς στα ίσια με τον Κολόκα στο 61′.

 

Στο 80′ αποβλήθηκε ο Μιχάλης Σκούρας με απευθείας κόκκινη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Λαζόπουλο.

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης (71′ Ντιντίφας), Βελέντζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (47′ Τζίτζης), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (77′ Ρηγόπουλος), Μπαλατσούρας (85′ Σκλαβενίτης).

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς) Λαμπρόπουλος, Κοντής, Θερμός, Τούντας (85′ Γεωργόπουλος), Βιδίστα (34′ Γκόλιας), Μύττης, Μπεκατώρος (66′ Καψιόχας), Βογατσάς, Πρισιμιτσής, Γαλανόπουλος, Κολόκας (90′ Καρβούνης).

Related posts

«Βόμβα» με τον Γιάννη Τζώρτζη για την Α.Ε. Ηρακλείου

admin

Τον Λεβέντη απέκτησε η Ηλιούπολη

Abola Team 3

Μισή ντουζίνα μεταγραφές ο Χολαργός!

Ρένος Γιαμπουράς