free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη-ανάσα ο Άρης Χολαργού 1-0 τον Αγ. Δημήτριο: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Σ’ ένα ματς στο οποίο και οι δύο κυνήγησαν την ουσία ο γηπεδούχος Άρης Χολαργού νίκησε με σκορ 1-0 τον Αγ. Δημήτριο.

Με την επιτυχία του ο Άρης Χολαργού πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίζει για την παραμονή του.

Το γκολ της νίκης του Άρη Χολαργού πέτυχε στο 30′ ο χαρισματικός σκόρερ της ομάδας Βασίλος όταν μετά από κόρνερ-κομπίνα η μπάλα έφθασε στον Σκόνδρα που σούταρε. Στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Βασίλος που πέτυχε το γκολ της νίκης των γηπεδούχων.

Στο 9′ μετά από σέντρα του Σκόνδρα ο Βασίλος πετάχτηκε και πάλι στην πορεία της μπάλας έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αγ. Δημητρίου Μακρής.

Στο 35′ ο Σαλκιντζής του Άρη Χολαργού εκτέλεσε το φάουλ ο Τσεσμελής πήρε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Μακρής.

Στο 19′ σε σουτ του Κωνσταντόπουλου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ με ωραία επέμβαση ο γκολκίπερ Μαρκαντωνάκης.

Στο 45′ σέντραρε ο Μιχαηλίδης, βγήκε μόνος του ο Βασίλος που σούταρε αλλά απέκρουσε και πάλι σωτήρια ο γκολκίπερ Μακρής.

Ο Γρηγόρης Συκαράς του Αγ. Δημητρίου που είχε κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από τους κορυφαίους τους αγώνα, τουλάχιστον στο διάστημα που αγωνίστηκε μέχρι να αποχωρήσει λόγω τρυματισμού.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Μαρκαντωνάκης, Σκούρτας(46′ Τσούλης), Ντουλάκης, Μάλλιαρης, Καραβοκύρης, Τσεσμελής, Μιχαηλίδης(91′ Τσίτσος), Σκορδάς, Βασίλος(85′ Παπαευθυμίου), Πίκουλης, Σαλκιντζής(57′ Τασόπουλος).

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Μακρής, Δαλκαφούκης(55′ Ντακόβ), Νταλάκας, Σκόνδρας, Βαμβακερής, Κωνσταντόπουλος, Χαλιβελάκης(89′ Τοπολίδης), Τάγκαλος, Τζαβάρας(46′ Γεωργούσης), Γρηγόρης Συκαράς(38′ λ.τ. Καρτσιώλας), Ζαμπάρας.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει κατά σαράντα λεπτά αφού καθυστέρησε να φθάσει η γιατρός του αγώνα.

Related posts

Πολύ δυνατή μεταγραφή με Κολοκοτρώνη-Σημαντική κίνηση ενίσχυσης από την διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού

Abola Team 3

Με Διαμαντή κάτω από τα δοκάρια η Α.Ε. Περιστερίου

admin

Συνεχίζει ο Βαγγέλης Βύρρος στην προεδρία του Α.Ο. Κολωνού

Τάσος Ζαφειρίου