free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με ελάχιστο μπάτζετ οι μάγκες του ΠΑΣ Γαλάτσι του Θανάση Ζαμπούρα των επιτυχιών και των ανόδων παραδίδουν μαθήματα πρωταθλητισμού: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι γράφει και φέτος την δική του ιστορία.

 Με την συνταγή των γνώσεων γύρω από το αντικείμενο που έχουν οι παράγοντες του συλλόγου αλλά και των ανθρώπων που περιβάλλουν την ιστορική ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον τεχνικό των ανόδων Θανάση Ζαμπούρα, οδηγούν την ομάδα μέσα από την τακτική των χαμηλών τόνων σε πορεία πρωταθλητισμού και ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ. Στόχος από τον οποίο απέχει ελάχιστα η ομάδα.

Με πολύ χαμηλό μπάτζετ, με ήθος και λίγα λόγια η ομάδα του ΠΑΣ Γαλάτσι κάλυψε την μεγάλη διαφορά από την κορυφή από τους άλλους και διεκδικεί με το σπαθί της την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.

Με την πορεία του ο ΠΑΣ Γαλάτσι δίνει μαθήματα σχετικά με το πως δημιουργείται η πορεία ανόδου την οποία θα μπορούσε να επιτύχει από την περσινή σεζόν. Χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Το γεγονός αυτό πείσμωσε ακόμα περισσότερο τον γκολκίπερ Φραγκουλόπουλο και την παρέα του αλλά και τους πρώτους μάγκες όπως αξίζει κανείς να χαρακτηρίζει τους παίκτες του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Related posts

Με Βασιλόπουλο και Τριάντο τα Ιλίσια 2004 2-0 τον Κεραμεικό

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΙΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10