free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από πραγματικό ντέρμπι το Υπουργείο Εσωτερικών 3-2 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο που έγινε το πρωί του Σαββάτου 31/3 στο γήπεδο της Καλλιθέας, η ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών-Ανάπτυξης νίκησε με σκορ 3-2 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) που σε αυτο το ματς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν, παραμένει ωστόσο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 2′ σε κοντινό δυνατό σουτ του Σαχινίδη του ΥΕΘΑ απέκρουσε εκπληκτικά και σωτήρια ο γκολκίπερ Μπάρτζος. Στο 12′ ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 1-0 για το Υπουργείο Εσωτερικών. Στο 14′ ο Αγγελίδης με θεματικό διαγώνιο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 16′ ο Καστάνης πάλι με πλασέ έδωσε νέο προβάδισμα στο Υπουργείο Εσωτερικών για το οποίο ο καλύτερός του παίκτης, ο επιθετικός Κίτσης στο 38′ έκανε το 3-1.

Προηγουμένως στο 18′ σε εξ’ επαφής καφελιά-ψαράκι του Αγγελίδη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ, στο 36′ σε κεφαλιά του προωθημένου Καστανιώτη απέκρουσαν την μπάλα πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Υπουργείου Εσωτερικών. Το ίδιο έγινε και στο 48′ πάλι σε νέα κεφαλιά του προωθημένου Καστανιώτη. Στο 49′ ο Κουκόπουλος μείωσε στο τελικό 3-2 για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να φέρει τουλάχιστον το ματς στα ίσια όταν σε φοβερό μακρινό σουτ του Καραβασιλειάδη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ σε νέο σουτ του Καραβασιλειάδη που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου στο 62′ πάλι από μακρινή απόσταση η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις αντεπιθέσεις βασιζόμενη στην ταχύτητα του Κίτση κυρίως αλλά και του Καραγιάννη.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που πίεσε ακόμα και για την νίκη. Σε αυτό συνετέλσαν η αλλαγή στην τακτική αλλά και η παρουσία του Σακκά που σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και ήταν αλάνθαστος κινούμενος σε όλους τους χώρους. Απο κει και ύστερα υπήρχε ο πάντα ταχύτατος ντριμπλέρ Αγγελίδης όπως και ο δαιμόνιος Καραβασιλειάδης που στο δεύτερο ημίχρονο τρύπησε πολλές φορές την αντ/ίπαλη άμυνα. Στους διακριθέντες και οι Παρούσης, Μουζής.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Μητράκος, Νιδριώτης, Όντος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (κόουτς Δημήτρης Βάρσος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης, Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Σαχινίδης, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Σακκάς, Χαρακάκος, Χρυσοβέρης, Ζαμπάρας, Κομπορόζος, Ασημάκης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (κόουτς Τάσος Στασινόπουλος): Μπάρτζος, Δημητρόπουλος, Βαρυθυμιάδης, Παγκράτης, Καστάνης, Νακόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μπουζινέκης, Κίτσης, Καραγιάννης, Γεωργόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Κολτούκης, Μαυρέλης, Ε. Μίχας, Δ. Μίχας, Κορμετζάς, Στασινόπουλος.

Related posts

Σισέ: «Προσέβαλε τον ανδρισμό μου o Μαρινάκης, ήθελε να με γελοιοποιήσει»

Abola Team 3

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαγγέλης Μάντζιος

Abola Team 2

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό των προπονητών της Ανατολικής Αττικής

Abola Team 3