free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον αέρα η συμμετοχή του Ηρακλή στα play offs μετά το μπλόκο του Άρη Παλαιοχωρίου!

Μπλόκο στην συμμετοχή του Ηρακλή στα play offs για την άνοδο στην Football League θέλει να βάλει ο Άρης Παλαιοχωρίου.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Θεσσαλονίκη, ο Άρης τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και κατέθεσε ένσταση σε βάρος του «Γηραιού» για αντικανονική συμμετοχή του στα play offs.

 

Οι άνθρωποι του συλλόγου του Παλαιοχωρίου ζητούν από την ΕΠΟ να αποκλείσει τον Ηρακλή και να πάρει την θέση του, καθώς σύμφωνα με το Άρθρο 2 του ΚΑΠ, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν δικαίωμα ανόδου στην Football League, καθώς την περσινή χρονιά δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

 

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται:

 

«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

 

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

 

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας.

 

Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου θα ισχύσουν για τις ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

 

 

Related posts

Ο Παναργειακός 1-0 την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Καράλης – Κατσικοκέρης σκόραραν αλλά ο Τριανταφύλλου είναι άπιαστος!

Abola Team 3

Με τέσσερις απουσίες ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2