free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο ΑΟ Σταμάτας πρόσφερε τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στην ενορία του Προφήτη Ηλία στην Ροδόπολη

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο ΑΟ Σταμάτας προσφέροντας τρόφιμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από αλληλεγγύη.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

Τις γιορτινές ετούτες ημέρες πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα: Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι νοιαζόμαστε για τους γύρω μας και κυρίως γι’ αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση ανέχειας.

Ο Α.Ο.Σταμάτας στα πλαίσια του θερμού κι έντονου ενδιαφέροντός του για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενεστέρων συμπολιτών μας, ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα μερίμνησε για την ανακούφισή τους, διανέμοντας τη Μεγάλη Πέμπτη τρόφιμα στην ενορία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Τους εκπροσώπους της ομάδας μας ,που ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Ευάγγελος Κριεμάδης , το μέλος του ΔΣ Αλέξανδρος Πέππας , ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτριος Κριεμάδης και ο προπονητής των ακαδημιών Κωνσταντίνος Καραμέτας ,υποδέχτηκε ο παπά-Γιάννης εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες.

Μέσα από αυτές τις δράσεις ο Α.Ο.Σταμάτας στοχεύει στην άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης των κινδύνων του κοινωνικού αποκλεισμού και της αδυναμίας κάλυψης πρωταρχικών αναγκών από πολλούς συνανθρώπους μας.

Με την κίνηση της προσφοράς που υπαγορεύει η αγάπη, έχεις ήδη κερδίσει την μάχη της χαράς.

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο !

Φωτογραφία του Α.Ο. Σταματας.

Related posts

Μεταγραφική βόμβα με τον δυναμικό και έμπειρο αμυντικό Σόλωνα Χριστόπουλο ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 3

O A.O Διονύσου καλωσορίζει δυο νέα μέλη στην ομάδα του Πολύζος και Διονυσάτος στον Α.Ο Διονύσου Νεες προσθηκες στον Α.Ο Διονύσου

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή (29/9) αγωνιστική κίνηση

Abola Team