free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κένταυρος Βριλησσίων-Ρουφ 2-2: Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η Αούστρια σε ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε ματς διαφήμιση για το επιθετικό ποδόσφαιρο Κένταυρος Βριλησσίων και Ρουφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες αφού και ο Κένταυρος Βριλησσίων κινδυνεύει να χάσει την κατηγορία αλλά και το Ρουφ βγήκε πλέον εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε απόλυτα στο Ρουφ το οποίο στην ουσία έπαιξε στο μισό γήπεδο την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα ο Κένταυρος Βριλησσίων τον οποίο ανέβασαν πολύ οι κινήσεις από τον πάγκο του τεχνικού Άγγελου Εμμανουηλίδη όπως η χρησιμοποίηση του ταχύτατου Νικολαϊδη.

Η Αούστρια προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ και ισάριθμες φορές ισοφάρισε ο Κένταυρος Βριλησσίων.

Στο 33′ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Φωτόπουλου μέσα από την περιοχή έγινε το 0-1 για το Ρουφ. Στο 55′ ο Γ. Θεοδωρίδης με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 76′ μετά από σέντρα του Φωτόπουλου ο Χατζής με κοντινή φαλτσαριστή κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στο Ρουφ με 1-2. Στο 89′ ο Γ. Θεοδωρίδης με σουτ κι αφού πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά που έπιασε όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι έγραψε το τελικό 2-2. Στο 91′ ο Μανίκας με μακρινό σουτ πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Τσουκαλά και στον δεύτερο βοηθό Νιδριώτη (πρώτος βοηθός ήταν ο Α. Φωτόπουλος) υποστηρίζοντας ότι η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενουμένων. Στο 75′ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Καραχάλιου η μπάλα απκρούστηκε από την συμβολή των δοκών. Στο 24′ ο προωθημένος Μπέρτζος μόνος προ του γκολκίπερ Μπάτσα δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 53′ από ασίστ του Καραχάλιου ο Χίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 58′ ο Χίος έφυγε τραυματίας από το γήπεδο με κολάρο στο λαιμό του. Στο 57′ σε απανωτά σουτ των Χατζηγιαννακού, Χατζή και Φωτόπουλου, Καραχάλιου απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή ο γκολκίπερ Μπάτσας. Στο 78′ σε σουτ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την συμβολή των δοκών ενώ το ίδιο έγινε και στο 81′ σε σουτ του Καρυπίδη. Στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γαληνάκης του Κένταυρου Βριλησσίων. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Αλβανός(88′ Δέτσης), Μέτσο(71′ Κουλιούρης), Μανίκας, Γ. Θεοδωρίδης, Μπότσας(46′ Νικολαϊδης), Δαραμούσκας(58′ Αρτάν), Κωνσταντάκης. ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Μπένας, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος, Καρυπίδης, Χατζής, Καραχάλιος(80′ Σαμαράς), Χίος(58′ λ.τ. Παππάς). Στο 39′ σε σουτ στην κίνηση του Καραχάλιου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Τσουκαλάς, Α. Φωτόπουλος, Νιδριώτης.

Κορυφαίοι του αγώνα και από τις δύο ομάδες οι Γ. Θεοδωρίδης, Μανίκας, Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος, Χατζής ο οποίος έκανε φοβερό παιχνίδι το καλύτερό του φετινό και ήταν πραγματικό παλικάρι στην επίθεση ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Κωνσταντάκης, Λαγκαδινός, Χίος, Καραχάλιος.

Ανάμεσα στους θεατές του αγώνα ο Γ. Ξεπαπαδάκης, ο παράγοντας των Βριλησσίων Μανώλης Βουλκίδης, ο τεχνικός Μίλτος Γκόφας και από τον χώρο της διαιτησίας ο Σοφιανός Μαράνος και ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου.

Στην φωτό οι παίκτες του Ρουφ στον καθιερωμένο όρκο πριν αρχίσει το ματς

Φωτογραφία του Abola Sport.

Οι παίκτες του Κένταυρου Βριλησσίων πριν αρχίσει το ματς και αυτοί στον καθιερωμένο όρκο τιμής

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο διαιτητής του αγώνα Τσουκαλάς

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παίκτες του Ρουφ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Φωτόπουλος.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Λαγκαδινός για το Ρουφ και Μανίκας για τον Κένταυρο Βριλησσίων με το διαιτητικό τρίο στην μέση ο Τσουκαλάς, δεξιά ο Α. Φωτόπουλος και δεξιά ο Νιδριώτης και κοντά ο γκολκίπερ Μάκης Κουνάδης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (11/12/22)

Abola Newsroom