free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Στη Σύρο η ομάδα Παλαιμάχων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C.ATHENS 16 και 17 Ιουνίου και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ύδρα και 27/5 στα Πολιτικά Ευβοίας

Στην Σύρο θα βρίσκεται στις 16 Μαϊου και θα παραμείνει και αγωνιστικά πάντα μέχρι και τις 17 Μαϊου η ομάδα Παλαιμάχων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας αναγνώρισής της η εν λόγω ομάδα κλήθηκε στην πανέμορφη Σύρο σε αγώνα για κοινωνικό σκοπό. Η ομάδα των Παλαιμάχων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENES και αυτή την φορά αναμένεται να προσφέρει υπερθέαμα ποδοσφαίρου ενώ θα απολαύσει στην Σύρο την Ιερά Ακρόπολη ενώ της επιφυλάσσουν εντυπωσιακή υποδοχή ο πρόεδρος της ομάδας των Παλαιμάχων του όμορφου νησιού και άλλοι παράγοντες και τοπικοί παράγοντες του νησιού.

Ο επόμενος αγώνας για της ομάδα ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα είναι στην Ύδρα όπου θα αγωνιστεί με τον Πανυδραϊκό. Στην αποστολή θα συμμετάσχουν δύο φροντιστές, γιατρός, φυσιοθεραπευτής, σύσσωμο το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Γιάννη Σάμιο επίσης ο Σπ. Λαγκαδίτης και ο ρέφερι Α. Ζάχαρης. Και τα 30 μέλη της αποστολής της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που πορεύεται με άριστη και ευρωπαϊκή οργάνωση και πάνω σε σύγχρονα επαγγελματικά πλαίσια θα είναι ντυμένα με μπλουζάκια POLO.

Πριν από τον Σύρο η δημοφιλής ομάδα ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS θα μεταβεί στα Πολιτικά Ευβοίας.

 

 

Related posts

Πανναξιακός: Θυμάται το πρώτο κύπελλο, στη Σύρο (φώτο)

Γιώργος Ανανίδας

” Το Λιοντάρι του Θρύλου” μια βιογραφία …σαν παραμύθι

Abola Team 2

Συλλυπητήρια από τους Παλαίμαχους του Αήττητου σε Κατσιγιάννη

Ρένος Γιαμπουράς