free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αντώνης Τσάτσος: “Δεχθήκαμε επίθεση στην εξέδρα από οπαδούς της Κηπούπολης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί παίκτης μας και πατέρας ποδοσφαιριστή”

Καταγγελίες για κακή φιλοξενία από την πλευρά των γηπεδούχων και για επίθεση που δέχθηκαν άνθρωποι της ομάδας από οπαδούς της Κηπούπολης έκανε ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου ανέφερε: “Όλα συνέβησαν στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε σε μια φάση fair play από τραυματισμό του Στάμου ο Μαρτέκας έπεσε με πολύ δύναμη και άγρια στον ποδοσφαιριστή μας Χριστόπουλο και διαμαρτυρηθήκαμε. Εκείνη την στιγμή στην εξέδρα φυσικά δεχθήκαμε άγρια επίιθεση από οπαδούς της Κηπούπολης. Αποτέλεσμα ήταν να πάνε στο Νοσοκομείο δύο δικοί μας άνθρωποι. Ο ένας είναι ο ποδοσφαιριστής μας Κτενάς που ήταν στην εξέδρα αφού έμεινε εκτός 18άδας και ο άλλος ο πατέρας του γκολκίπερ Βαβάκα. Παράλληλα, τα παιδιά που βρίσκονταν μαζί μας με τις οικογένειές τους για να παρακολουθήσουν το ματς τρομοκρατημένα άρχισαν να κλαίνε. Θεωρώ αυτές τις καταστάσεις απαράδεκτες”.

Related posts

Με τις ενέργειες του Αντώνη Τσάτσου άλλαξε όψη η έδρα του Άγιαξ Ταύρου μετά και την τοποθέτηση των κόκκινων πλαστικών καθισμάτων

Abola Team 3

Ευχαριστίες για φιλοξενία και διαιτησία από τον ΑΟ Ιλίου

abola10

«Φωνάζει» για τον Τραντά ο Θρίαμβος Αθηνών

Abola Team