free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε φωτιά στην υπόθεση ανόδου η Κηπούπολη που νίκησε με 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΤΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ νίκησε ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ  ΤΑΥΡΟΥ. Σε ένα πάρα πολύ καθοριστικό ματς για τη σεζόν η Κηπούπολη επικράτησε με 2-0 επί του Αγιαξ Ταύρου κι έβαλε φωτιά στην υπόθεση “άνοδο”.

Πλησίασε στους 2  βαθμούς τη δεύτερη θέση και 3 αγωνιστικές πριν το τέλος δημιουργεί ισχυρές προϋποθέσεις για μπάραζ με τον Αγιαξ Ταύρου.Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τον κόσμο της Κηπούπολης να δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και δυνατές ιαχές .Παρ’όλη την ώθηση του κόσμου της, η Κηπούπολη ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς  αφήνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλευτούν. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο αρχηγός Στάμος με ένα σουτ κεραυνό, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αγγελόπουλου.Στο 16’ λεπτό τη σκυτάλη ανέλαβε ο έτερος αρχηγός του Αγιαξ, Γεωργίου που ύστερα από ένα πλάγιο στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε για λίγο άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μέτα η Κηπούπολη ανέλαβε τα ηνία του αγώνα  κυρίως με προσωπικές ενέργειες του Λαγού. Στο 28’ με σουτ η μπάλα βγήκε άουτ.Στο 30’ σε σουτ του ίδιου παίκτη από κόντα απέκρουσε ο Κόρδας σε κόρνερ.Στο 32’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαρτέκα, η μπάλα για άλλη μία φορά παρ’ολίγο να βρει δίχτυα αλλά πέρασε άουτ. Στο 35’ ύστερα από συρτή σέντρα του Τζαμαλή κανείς δεν πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα και κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.Στην επανάληψη στο 49’ οι γηπεδούχοι έχασαν τον τερματοφύλακά τους με αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Παπαχρηστόπουλος. Στο 58’ ύστερα από φάουλ του Αγιαξ η Κηπούπολη βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Λαγό ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Λίγο μετά, το ματς διεκόπη λόγω μεμονομένων επεισοδίων και έντασης  στην εξέδρα δυστυχώς. Στο 74’ ήρθε το δεύτερο γκολ με κεφαλιά του  Λίτσαύ στερα από σέντρα απ’τα δεξιά. Ο Αγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε 2 καλά σουτ τα οποία όμως απέκρουσε ο νεοεισελθών γκολκίπερ της Κηπούπολης Παπαχρηστόπουλος .Ο χρόνος κύλησε, τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η Κηπούπολη πήρε την πολυπόθητη νίκη που τόσο χρειαζόταν.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ): Αγγελόπουλος (49’ Παπαχρηστόπουλος),  Κούρτης, Πολυζωγόπουλος (97’ Τζαφέρος), Βλάσσης, Βαφειάδης, Κ. Λάππας, Τζαμαλής, Νομικός, Μαρτέκας, Λαγός (89’ Αρβανιτάκης) , Λίτσας (89’ Λάππας Ε.)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (ΣΗΦΗΣ ΒΕΝΑΚΗΣ): Κόρδας, Στασινόπουλος, Μπούρσαλης (83’ Ανδρέου), Χριστόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές, Παναγάκος (46’ Μαριόλης), Στάμος (83’ Κοτίτσας), Κούρτι (65’ Moύτσας) ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ: ΠΕΡΡΑΚΗΣ, ΔΟΣΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Related posts

Ευχαριστεί την ακαδημία του Ιάσωνα η οικογένεια του νεαρού γκολκίπερ Πέτρου Κυριτσά που μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Abola Team 3

Χρόνης Ανδρέας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Δουλεύουμε μόνο για την άνοδο”(vid)

abola10

Ανανέωσαν και οι τέσσερις αρχηγοί στον Νεοπεντελικό

Abola Team 3