23 Απριλίου, 2024
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανακοινώσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά, τα μέλη της Ένωσης στα ματς του Σαββατοκύριακου (5 και 6/5) και το προπονητικό σεμινάριο

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά με μεγάλη χαρά ενημερώνει ότι κατόπιν αιτήματός της το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, στην επόμενη εβδομαδιαία εκπαιδευτική συγκέντρωση των διαιτητών του Πειραιά που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 7/5 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συνδέσμου, το παρών θα δώσει ο εθνικός γυμναστής της Ε.Π.Ο. κ. Λόλης Βασίλης.

Πρόκειται για έναν διακεκριμένο επιστήμονα με εξαίρετη προσωπικότητα ο οποίος θα δώσει κατευθυντήριες γραμμές για την εκγύμναση όλων των διαιτητών μας και ιδιαίτερα αυτών που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στις νέες αθλητικές δοκιμασίες στα πλαίσια της αξιολογήσεώς τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, η παρουσία όλων των διαιτητών της δύναμης της Ε.Π.Σ.Πειραιά (αξιολογημένων και μη) είναι υποχρεωτική.

Η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει

Η Οικονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει  ότι για τους αγώνες Play-off, Play-out, μπαράζ υπερπρωταθλητή, μπαράζ κατάταξης , όπως είναι ήδη γνωστό για την είσοδο των φιλάθλων, δεν ισχύει καμιά κάρτα Ελευθέρας εισόδου όπως επίσης δεν ισχύουν οι κάρτες Διαρκείας των σωματείων.

Υπάρχει γενική είσοδος  των 5 ευρώ, ενώ για τις γυναίκες και ειδικές κατηγορίες (φοιτητές, στρατιώτες, άνεργοι κλπ)  ισχύει το εισιτήριο των 2 ευρώ.

Η Επιτροπή επίσης διευκρινίζει ότι  βάση της ισχύουσας αθλητικής νομοθεσίας οι ταυτότητες προπονητών  ποδοσφαίρου,  δεν παρέχουν ελεύθερη είσοδο στους αγώνες των πρωταθλημάτων  και ειδικά στους αγώνες  Γ΄ Εθνικής.

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Τους παρακάτω αγώνες Play-off, Play-out του Σαββατοκύριακου 5-6/5/2018 θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5/2018

Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)

Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5/2018

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΣΠΙΘΑ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΛΕΟΝΤΕΣ (ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ (ο κ. Ι. Σπάθας)

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο  Π. Λαπατάς)

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΡΜΕΝΙΚΗ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ (ο κ. Σ. Πτερνέας)

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το ερχόμενο διήμερο 10-11/5/2018 σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά, διοργανώνει το πρώτο Σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων.

Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον 4 σεμινάρια (σε κάθε σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 50 προπονητές) σε ημερομηνίες που  θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Αρχικά οι Πειραιώτες προπονητές θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τον Σ.Π.Π.Πειραιά, ώστε να ετοιμάσουν την αίτησή τους ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ,   υπεύθυνος αυτών των Σεμιναρίων είναι ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κ. Χολέβας και ο Διευθυντής κ. Π. Νταλάκος.

Να υπενθυμίσουμε ότι βάση του κανονισμού προπονητών, για την έκδοση  Ταυτότητας Τριετίας των Προπονητών από την ΕΠΟ είναι Υποχρεωτική η παρακολούθηση  ενός  Σεμιναρίου κάθε τρία χρόνια.