free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Απολογισμός της σεζόν που έληξε από το Δ. Σ. του Άρη Βούλας

Σε απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν που έληξε προχώρησε το Δ. Σ. του Άρη Βούλας με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέλιο Τσαλδάρη.

Στην σχετική ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:

 

Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε , ευχαριστεί τους προπονητές Δαγγούλη Κυριάκο , Καβάση Γιώργο , τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μπολοβίνο Αλέξανδρο , τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και κυρίως για το ήθος τους με το οποίο συνέβαλαν στην τελική επίτευξη του στόχου της παραμονής στη κατηγορία , σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική χρονιά.

Παρ’ ότι υπήρξε μεγάλη βαθμολογική πίεση καθ’ όλη την περίοδο , είχαν συμμετοχή και μερίδιο στην επίτευξη των στόχων 18 ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες , εκ των οποίων οι 9 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες της πρώτης ομάδος παρόλο το νεαρό της ηλικίας ( 16 & 17 ετών )

Θα ήταν παράληψη εάν δεν ευχαριστούσαμε τον Λουκά Καραδήμο για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές , στη πιο δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος. Καθώς και όλα τα μέλη , φίλους , φιλάθλους και γενικά όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα .

Ο σύλλογος. κινείτε ήδη σε ρυθμούς προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου , με προτεραιότητα στην ανεύρεση προπονητή και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Ο αντιπρόεδρος – γενικός αρχηγός 

Τσαλδάρης Στέλιος

Related posts

ΒΟΜΒΑ: Στην Ατλαντίδα ο Λεωνίδας Καμπάνταης!

Ρένος Γιαμπουράς

Τον έμπειρο αμυντικό Λάμπρο Γκόλια απέκτησε η Άνοιξη

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα σημερινά (5/11) αποτελέσματα

Abola Team