free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Los Coproscilos: Αγωνιούμε για το μέλλον του ΠΟΑ

Τους προβληματισμούς τους εξέφρασαν με ανακοίνωση οι οργανωμένοι του ΠΟΑ.

 

Αναλυτικά:

 

“Παρόλο, που εδώ και αρκετό καιρό, η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου του 8ο ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει πέσει , παρόλο που οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας έχουν ήδη λάβει τέλος, εμείς δεν ξεχάσαμε . . Δεν ξεχάσαμε, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους παίκτες μας αλλά και το προπονητικό δίδυμο φυσικά, που για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε να διατηρηθούμε εκεί που εσαεί επιβάλλεται να ανήκουμε, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες (παντός τύπου) που εμπεριείχε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Δεν ξεχάσαμε, να τους εκφράσουμε τις ειλικρινές ευχαριστίες μας για την επίτευξη του στόχου όπως ήδη αναφέραμε, και να τους ‘’αφιερώσουμε’’ αυτές εδώ τις λεξούλες καθώς και την όποια στήριξη μας, για αυτό το μικρό άθλο που και πάλι κατάφεραν, μια που και πάλι, έδωσαν μια ‘’άνιση’’ μάχη, με τα ελάχιστα δυνατά μέσα που τους προσφέρθηκαν, έναντι όλων των αντιπάλων τους ! Όταν αγαπάς κάτι πολύ, με ανιδιοτέλεια σε βαθμό ‘’γραφικότητας’’, ναι μεν καυτηριάζεις τα ”κακώς κείμενα” από όποιον και αν προέρχονται, πράττοντας το με ένα και μόνο γνώμονα . . . . το ΚΑΛΟ αυτής της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα ”κρατώντας” πάντα την θετική έκβαση των πεπραγμένων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας, όλους τους υπαρκτούς συσχετισμούς.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν, θα ήταν άδικο να μην εκφράζαμε την αμιγώς ποδοσφαιρική εκτίμηση μας, σε αυτά τα παιδιά αλλά και σε όλο το προπονητικό team της ομάδας μας, οι οποίοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια ώστε και του χρόνου ο Π.Ο.Α μας να κοσμεί με το όνομα του, έναν από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

 

Την ίδια στιγμή όμως, κάποιοι αμετανόητοι εραστές αυτού του σωματείου που σχεδόν καθημερινά αφουγκραζόμαστε, ανησυχούμε’ , αγωνιούμε και νοιαζόμαστε πέρα του δέοντος, για το μέλλον του, το οποίο μόνο εύκολο δεν φαντάζει στις μέρες μας για ποικίλους λόγους

 

Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η ομάδα επιβάλλεται να έχει στόχους αντάξια της ιστορίας της, που δεν είναι άλλοι από την εδραίωση της στα πρωταθλήματα της Γ ‘ Εθνικής με απώτερο σκοπό . . . . το ‘’θαύμα’’ , να έχει στόχους και κίνητρα για την διατήρηση και την ευημερία της Ακαδημίας αλλά και των ομάδων που αποτελούν τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα του Π.Ο.Α , αυτή η ομάδα επιβάλλεται να διατηρήσει με κάθε τρόπο τον σεβασμό και την αίγλη που απορρέουν στα τόσα χρόνια της ύπαρξης της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας Στόχοι δύσκολοι αλλά όχι ακατόρθωτοι, αρκεί να υπάρχει θέληση για ‘’δράση’’ παντός τύπου, ανιδιοτελής αγάπη και προσφορά, για αυτό το σπουδαίο Σωματείο της πόλης μας, από όλους τους εμπλεκόμενους στα διοικητικά μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο.

 

Ο Π.Ο.Α είναι η ομάδα που εμπεριέχεται στο DNA μας, είναι η ομάδα της γειτονιάς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, είναι η ομάδα που αντιπροσωπεύει ένα ”πολιτισμό” , μια ‘’φυλή’’ ολόκληρη , χαμένες πατρίδες και τόσα άλλα, τα οποία όπως είπαμε κυκλοφορούν στο αίμα μας ,. ο Π.Ο.Α είναι πολύ ψηλά στην συνείδηση της πλειοψηφίας του Ηρακλειώτη φίλαθλου (και όχι μόνο) και επιβάλλεται να τιμάται δεόντως απ’ όλους, αλλά κυρίως από τους Ατσαλενιώτες !

 

Αγωνιούμε πολύ για το μέλλον του, για την υπόσταση του, για την διατήρηση της αίγλης του και παρακαλούμε θερμά, παρακαλούμε από καρδιάς, όλους εκείνους που κρατάνε την τύχη του στα χέρια τους να πράξουν το καλύτερο δυνατό με ανοιχτούς ορίζοντες για οποιοδήποτε θελήσει να προσφέρει πέραν των στενών γεωγραφικών και μη ορίων του προαστίου μας, ώστε να διατηρηθεί όλη αυτή η καθαρότητα, η τιμιότητα, ο σεβασμός και η υπερηφάνεια που αποπνέει στα τόσα χρόνια της ύπαρξης αυτού του οικοδομήματος που ονομάζεται Π.Ο.Ατσαλένιου !

 

Καλοκαίρι, γεμάτο χαρές και χαμόγελα, ευχόμαστε για όλους σας”

Related posts

Όλα τα αποτελέσματα από τα μπαράζ των Ενώσεων

Abola Team

Γ.Σ. Μαρκό: Δεύτερη ομάδα που ανακοινώνει κρούσμα κορονοϊού

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στον 5ο όμιλο

Abola Team