free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με το βλέμμα στο κομβικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο ο Αστέρας Αμαλιάδας

Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι πλέον μπροστά σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Το κρισιμότερο ως τώρα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και από τα σπουδαιότερα γενικά ολόκληρης της ιστορίας του.

Την Κυριακή στο πλαίσιο της 4ης μέρας των μπαράζ για την άνοδο στην Football League, αγωνίζεται στο Στάδιο Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο (17:00).

 

Αυτό το ταξίδι στο όνειρο, που είχε ήδη ξεκινήσει μέσα στη σεζόν με την πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τώρα κορυφώνεται.

 

Ο κόσμος, όχι μόνο της Αμαλιάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ήδη ξεσηκώνεται για να στηρίξει αποφασιστικά την ομάδα, ώστε αυτή να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αποκτήσει προβάδισμα για την άνοδο.

 

Δεν άλλαξε η μέρα

 

Αναφορικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής, είναι αξιοσημείωτο πως τελικά θα γίνει και αυτό που κάποια στιγμή έμοιαζε αδύνατο. Αστέρας και Κόροιβος, θα παίξουν την Κυριακή ταυτόχρονα στις 17:00, αφού δεν άλλαξε κάτι μετά και την ανακοίνωση προγράμματος και διαιτητών που έκανε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΟ. Ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ηρόδοτο στο Στάδιο Αμαλιάδας, για τα μπαράζ ανόδου στη Football League, ενώ ο Κόροιβος θα υποδεχτεί την ίδια ώρα στο κλειστό Αμαλιάδας τα Τρίκαλα, για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Basket League.

 

Η Αστυνομία, απέστειλε από την περασμένη εβδομάδα έγγραφο σχετικά με τις δυσκολίες που συνεπάγεται η ταυτόχρονη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Η ΕΠΟ, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα αυτό και τα αυτά δυο παιχνίδια τελικά θα γίνουν ταυτόχρονα και δίπλα-δίπλα.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Δυνατό φιλικό με Εργοτέλη ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, δωρεά σε Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Γιώργος Ανανίδας

Ανανέωση με Γκουγκουντρή και Μπεγκλετζή ο Ιάλυσος

Abola Team 3