free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «Βάλαμε δύσκολα στον Εθνικό Αστέρα»

Ευχαριστημένος απότην αγωνιστική εικόνα των πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Θύελλας Περιστερίου Θόδωρος Αθανασόπουλος.

 

 

 

 

Μπορεί η Θύελλα Περιστερίου να ολοκλήρωσε με εντός έδρα ςήττα από τον Εθνικό Αστέρα τις επίσημες φετινές της υποχρεώσεις στον τρίτο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ, ωστόσο η εν γένει εικόνα του νεανικού συγκροτήματος των δυτικών προαστίων άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα κι εκτελών χρέη προπονητή του συλλόγου Θόδωρου Αθανασσόπουλου:

«Θεωρώ ότι από πλευράς απόδοσης η τελευταία αγωνιστική μας αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε δύσκολα στον Εθνικό Αστέρα και θεωρώ ότι το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα του αγώνα. Σε αυτό το διάστημα εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα ή ακόμη και για δύο γκολ, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία τσέκαρε το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Γενικότερα η ομάδα μας δείχνει ότι υπάρχει πολύ μέλλον κι εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας.

Τα μηνύματα που λάβαμε από τους πολλούς πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν ήταν εξόχως ενθαρρυντικά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο μόλις 16χρονος Παναγιώτης Μπερδεκλής, ο οποίος έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής. Καταλυτικό ρόλο στο γεγονός ότι το σκορ πήρε διαστάσει στο δεύτερο μέρος, διαδραμάτισε η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, αλλά κι εμπειρίας».

 

Related posts

Στην «ευθεία» ο Δούρειος για μεταγραφές ουσίας

Νεοπεντελικός-Ηρακλής Περιστερίου 3-0

Abola Team 3

Καπράλος: «Ακόμη ψηλότερα την επόμενη σεζόν»