free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιστορικές στιγμές στην φιέστα της Ένωσης Αγ. Αναργύρων-Οι πρωταθλητές τίμησαν τον Άκη Ζήκο: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ και ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μοναδικές και ιστορικές στιγμές έζησαν η πόλη και το γήπεδο των Αγ. Αναργύρων στην φιέστα της Ένωσης Αγ. Αναγύρων για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλό της στην Α’ ΕΠΣΑ και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το γήπεδο Αγ. Αναργύρων ήταν γεμάτο από κόσμο από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13/5 και η μεγάλη εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο της φιλαρμονικής που χάρισε όμορφες στιγμές στους θεατές.

Ακολούθησαν αγώνες από παιδιά των ακαδημιών από τους συλλόγους Ένωση Αγ. Αναργύρων, Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και Καματερού. Όλα τα παιδιά που καταχειροκροτήθηκαν έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα αυτά.

Πολύ θέαμα πρόσφερε ο ζογκλέρ που εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο οποίος έκανε μοναδικά κόλπα με την μπάλα.

Ακολούθησε χαιρετισμός του δημάρχου της πόλης Νίκου Σαράντη και στην συνέχεια παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου και κρατώντας μπαλόνια ατα χρώματα της ομάδας δημιούργησαν την θριαμβευτική και αποθεωτική είσοδο των παικτών, του τεχνικού τιμ και των παραγόντων των Αγ. Αναργύρων. Μάλιστα γινόταν ξεχωριστή παρουσίαση από το μικρόφωνο για κάθε έναν από τους πρωταθλητές που έμπαιναν στον αγωνισυικό χώρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι με την Κ20 της ΑΕΚ που για την ιστορία επικράτησε με 1-0 οι άνθρωποι των Αγ. Αναργύρων τίμησαν τον βετεράνο διεθνή άσο της ΑΕΚ Άκη Ζήκο.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου 15-16/12 στην Γ’ Εθνική

Ρένος Γιαμπουράς

Μπεγλεκτσή και συνεχίζει ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Ο Πανουργιάς υπέγραψε στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team