free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μεγάλη κίνηση στον Άρη Βούλας: Ο Τάσος Τασιόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Σούπερ κίνηση στον Άρη Βούλας με την πρόσληψη του επιτυχημένου τεχνικού-κόουτς και βετεράνου άσου Τάσου Τασιόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρη Βούλας:

 

Ο κος Τάσος Τασιόπουλος ο νέος προπονητής .

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έληξε το θέμα του προπονητή , που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδος μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε , ότι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθήκοντα προπονητή της ομάδος μας αναλαμβάνει ο κος Τάσος Τασιόπουλος.

Είναι ο προπονητής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδος μας και ο ιδανικότερος τεχνικός , για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι ο προπονητής που με το πλούσιο βιογραφικό του, την μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα , το ήθος του και την εργατικότητά του, με την αμέριστη συμπαράστασή μας θα ηγηθεί της προσπάθειας μας ώστε ο σύλλογος να κάνει τα επόμενα δημιουργικά βήματα.

Ο κος Τασιόπουλος έχει μια πολύ πλούσια καριέρα , με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις είτε σαν ποδοσφαιριστής :

Α’ ΕΘΝΙΚΉ με Αθηναϊκό – ΠΑΟΚ – Πανηλειακό

Β’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με Χαραυγιακό , Φωστήρα

Είτε σαν προπονητης:

Ηλιούπολη –πρωταθλήτρια Δ’εθνική άνοδος στη Γ’, Ηλιούπολη – Γ’εθνική , Αθηναϊκος – Γ’ εθνική , Ρούφ – Γ’ εθνική , Προοδευτική – πρωταθλήτρια Δ’ εθνική άνοδος στη Γ’ , Χαλκίδα – Δ’ εθνική , Νέα Ιωνία – Δ’ εθνική , Θύελλα Αγ. Δημητρίου-άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ , Αθηναϊκος – άνοδο από Β’ σε Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ.

Έχει διατελέσει διευθυντής ακαδημιών σε Νέα Ιωνία & Θύελλά Αγ. Δημητρίου και σκάουτερ παικτών για τρία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θεωρούμε ότι η επιλογή του κου Τασιόπουλου είναι αυτή την περίοδο η ιδανικότερη για το σύλλογο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τον καλωσορίζουμε στη ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα . Θα ήμαστε πάντα κοντά του στηρίζοντας το έργο του .

Το Δ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Related posts

«Βόμβα» Ζουρούδη έσκασε στο Μπογιάτι!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή (27/2) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

Ιντζέκαρος ξανά στην Αγία Παρασκευή!

Ρένος Γιαμπουράς