free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η Χρυσούπολη που σώθηκε 1-0 τον Κεραμεικό που είχε χαμένο πέναλτι και υποβιβάστηκε (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στο ματς ζωής και θανάτου στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ η Χρυσούπολη του Βαγγέλη Κότσαλου νίκησε 1-0 τον Κεραμεικό και σώθηκε απευθείας χωρίς να χρειαστεί να πάει στα μπαράζ.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Μανώλη Θεμέλη που είχαν πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι υποβιβάστηκαν στην Γ’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ που έκρινε την τύχη του αγώνα στο 50′ π Παπαυγέρης με κοντινό σουτ από φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια ο Τσίπης και ωραίο γύρισμα της μπάλας στο ύψος του πέναλτι από τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα Βλαχόπουλο. Στο 76′ ο Κεραμεικός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Αλτσαντζή στον Φαλάγγα το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Χ. Τσουκαλάς που είχε για βοηθούς τους Απτόσογλου και Α. Φωτόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φαλάγγας αλλά  έπεσε στην σωστή γωνία ο γκολκίπερ Ντελής που ήταν και ο ήρωας των γηπεδούχων με τις σωτήριες επεμβάσεις που έκανε ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που χάνει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ο έμπειρος Φαλάγγας ο παίκτης ο οποίος ουσιαστικά πέρσι ανέβασε την ομάδα του αλλά και που και φέτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Κεραμεικού. Συμβαίνουν όμως αυτά και στους μεγάλους παίκτες, έχουν και τις άτυχες στιγμές τους, Στο 67′ σε σουτ του Μπάϊρα ο οποίος βγήκε στην κόντρα η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο 95′ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Μαρίνος Κάτρης και Παπαυγέρης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές καθυστερήσεις λόγω συχνών τραυματισμών παικτών της Χρυσούπολης.Σ Στο 9′ από ασίστ του Φαλάγγα ο Τζέτζιας που βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 10 ο Φαλάγγας έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Ντελής. Στο 26′ σε μια από τις θεαματικές φάσεις του αγώνα ο Τζέτζιας έπιασε φοβερό ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή αλλά και πάλι σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ Ντελής απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 33′ από ασίστ του Φαλάγγα και πλασέ του Πετούα μπλόκαρε και πάλι την μπάλα σταθερά ο γκολκίπερ Ντελής. Στο 44′ σε δύσκολο σουτ του Σταύρου Κάτρη έδιωξε την μπάλα δύσκολα πέφτοντας στην γωνία του ο γκολκίπερ Ντελής ο οποίος στο 45′ πραγματοποίησε νέα σωτήρια απόκρουση σε γύρισμα της μπάλας του Μαρίνου Κάτρη. Στο 48′ σε νέο σουτ του Τζέτζια από πολύ πλάγια απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Ντελής ενώ στην συνέχεια της φάσης σε σουτ του Φαλάγγα η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία της Χρυσούπολης. Από την Χρσυσούπολη διακρίθηκαν ακόμα οι Κωτσιάς, Τσίπης. Στρέμπας, Μπάϊρας, Μασούρης και από τον Κεραμεικό οι Ζαφειράκος, Μαρίνος Κάτρης, Τζέτζιας, Τζουναγάτος, Σταύρος Κάτρης, Μιχελής.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ( Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μασούρης, Κατσαρός, Ντούπης(46′ Τσίπης), Στρέμπας. Μπογράκος(64′ Ξηντάρας), Παπαυγέρης, Αλτσαντζής, Μπάϊρας.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Τεπελένας, Τζουγανάτος, Μιχελής(79′ Γριτσώνης), Μαρίνος Κάτρης, Καψάλης(63′ Ευσταθιάδης), Ζαφειράκος, Τζέτζιας, Σταύρος Κάτρης(73′ Νατσιός), Γιάνκολο, Πετούα, Φαλάγγας.

Σε κλάματα ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Κεραμεικού Άκης Μακρυπούλιας. Το ματς είχε δύο παρατηρητές με υπερπαρατηρητή τον Γιάννη Ρούσσο.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Κεραμεικού Κώστας Μακρυπούλιας, ο πρόεδρος του Αγ. Ιεροθέου Βαγγέλης Ρούσσος, ο πρόεδρος της Κηπούπολης Γιάννης Λεοτσινίδης με αρκετούς παράγοντες της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής του Ρουφ Δημήτρης Βλασταράκης, ο παράγοντας των Πετραλώνων Γιώργος Μυκωνιάτης, ο γνωστός τεχνικός Θανάσης Παύλοβιτς, ο γνωστός παράγοντας Κοτούλιας και ο Τάκης Κουγιουμτζόγλου όπως και ο Πάρης Βαφειάδης αλλά και ο πρόεδρος της Θύελλας Περιστερίου Θοδωρής Αθανασόπουλος.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ από κάτω οι δύο αρχηγοί των ομάδων ο γκολκίπερ Τεπελένας του Κεραμεικού από αριστερά και δεξιά ο Κατσαρός της Χρυσούπολης με το διαιτητικό τρίο ο Χ. Τσουκαλάς στην μέση, ο Απτόσογλου δεξιά και ο Α. Φωτόπουλος αριστερά.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Τα λένε στην εξέδρα του γηπέδου Χρυσούπολης οι Τάκης Κουγιουμτζόγλου, Θανάσης Παύλοβιτς και Γιώργος Μυκωνιάτης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο τερματοφύλακας Κυριάκος Καράβολας η πρώτη μεταγραφή του Αγ.Θωμά

Τάσος Ζαφειρίου

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Θύελλα Αγ. Δημητρίου-ΑΟ Ιλίου 1-0

Abola Team 3