free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά το 6-2 επί της ΟΣΥΟ (ΦΩΤΟ)

Μια ανάσα στην κυριολεξία από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ βρίσκεται η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά την νίκη της με το ευρύ σκορ 6-2 το Σάββατο το πρωί (19/5) στο γήπεδο Δ’ Ηλιούπολης.

Έτσι μετά και την νίκη αυτή το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Το σκορ στο ματς με την ΟΣΥΟ-την ομάδα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών σε αυτό το ματς για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) άνοιξε στο 8′ ο Κουκόπουλος με πλασέ αφού πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Χαρακάκου και την απόκρουση της μπάλας από τον γκολκίπερ Ζαμπάρα. Στο 23′ ο Σαχινίδης με έξυπνο μακρινό γυριστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για το ΥΕΘΑ του οποίου το ματς παρακολούθησε και ο γραμματέας του Βασίλης Σιδέρης ενώ στο 23′ ο Κουκόπουλος με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση μετά από μακρινή ασίστ του γκολκίπερ Δώριζα πετυχαίνοντας γκολ για χάι λάιτ έκανε το 3-0 για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Στο 50′ ο Σαχινίδης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 ενώ στο 55′ η ΟΣΥΟ μείωσε με ωραία ενέργεια και πλασέ του καλύτερου παίκτη της του Καραλή, Μάλιστα η ΟΣΥΟ μείωσε ακόμα περισσότερο σε 4-2 στο 58′ με φανταστικό σουτ από σαράντα μέτρα που έπιασε ο Δήμος. Ωστόσο στο 59′ μετά από καθαρή ανατροπή του Σαχινίδη ο Κουκόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 5-2 για το ΥΕΘΑ για λογαριασμό του οποίου ο αρχηγός του ο Παρούσης από ασίστ του Καραβασιλειάδη και αφού ντρίμλαρε και τον αντίπαλο γκολκίπερ έγραψε το τελικό 6-2.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε και δύο δοκάρια. Στο 43′ σε μακρινό γυριστό σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Σαχινίδη στο 75′.

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κορυφαίοι ήταν ο Καραβασιλειάδης που οργίασε στον αγωνιστικό χώρο, ο Χαρακάκος που εμφανίστηκε πολύ ορεξάτος αδειάζοντας μάλιστα στο 27′ με ντρίπμλες όλη την αντίπαλη άμυνα, ο Σακκάς ο οποίος ήταν πανταχού παρών και ο αρχηγός Παρούσης ο οποίος επίσης κάλυψε όλους τους χώρους, ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας του όποτε χρειαζόταν κρατώντας με υπομονή και επιμονή την μπάλα και την θέση του βοηθώντας επίθεση και άμυνα αλλά και μοιράζοντας πολλές μπαλιές.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Δημητρακόπουλος, Παντέλης, Ψαρίδης. Το ματς παρακολούθησε και ο βετεράνος άσος του Πανιωνίου Γιάννης Παπαχριστόπουλος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας(70′ Κομπορόζος), Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Σακκάς, Παρούσης, Μουζής, Καραβασιλειάδης, Σαχινίδης, Κουκόπουλος, Χαρακάκος(60′ Ζαμπάρας) ενώ έπαιξαν επίσης οι Αγγελίδης, Μυκωνιάτης, Βάρσος, Χρυσοβέργης. 

ΟΣΥΟ (κόουτς Λεωνίδας Καπατσώρης): Ζαμπάρας, Καρίτζης, Καπερώνης, Πιάς, Καϊδατζής, Λυμπέρης, Καραγιάννης, Δήμος, Σακκάς, Καραλής, Τσακνάκης ενώ έπαιξε επίσης και ο Στρατής.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

Η Ξάνθη “έπνιξε” στα Πηγάδια (1-0) τον Παναθηναϊκό

Abola Team 3

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1

Abola Team 2