free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η ανάρτηση-κάλεσμα του Φοίνικα Περιστερίου για τον αγώνα μπαράζ ανόδου με τον Ιάσονα

Ανακοίνωση κάλεσμα αλλά και άλλες αναρτήσεις υπάρχουν από πλευράς Φοίνικα Περιστερίου, του Δ. Σ. και του προέδρου  Μαργαρίτη Αλέξανδρου σχετικά με τον αγώνα μπαράζ ανόδου με τον Ιάσονα.

Στις αναρτήσεις επισημαίνονται τα εξής:

Το Δ.Σ του Φοίνικα Περιστερίου και ο πρόεδρος, Κος Μαργαρίτης Αλέξανδρος ανακοινώνουν τα εξής:

 

 

“Μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών και λόγω του γηπεδικού, καθώς αγωνιστήκαμε σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε αγώνα μπαράζ, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

 

Ο σύλλογος μας από την αρχή της ιστορίας του, είναι γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα, ότι φημίζεται για την οργάνωσή του, την επένδυση στις ακαδημίες και πάνω απ’ όλα για το ήθος του. 

 

Με γνώμονα αυτά πορευόμαστε, και αυτά τα συστατικά κάνουν ακόμα μεγαλύτερη τη φετινή μας επιτυχία.

 

Καλούμε λοιπόν, όλους τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους του Περιστερίου να στηρίξουν την προσπάθεια μας στον αγώνα μπαράζ το Σάββατο (17:45) στο γήπεδο του Ιλίου.”

 

Μια πολύ όμορφη χρόνια ετοιμάζεται να κλείσει… Αφού τελείωσε το πρωτάθλημα μένει ένας και μοναδικός αγώνας για το αν θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας… Όπως και να χει η χρόνια είναι επιτυχημένη… Είμαστε πολυ καλύτεροι από οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία κατά την άποψη μου και είμαστε αδικημένοι βαθμολογικά για κάποια αποτελέσματα στα οποία εμείς και μόνο εμείς φταίμε!! Το Σαββατο στις 17:30 δίνουμε την τελευταία μάχη για φέτος… Η παρουσία σας είναι σημαντική!!! — στην τοποθεσία Δημοτικό Στάδιο Ιλίου.

Related posts

Τα Ιλίσια 2004 νίκησαν 1-0 εκτός τα Μελίσσια

Abola Team 3

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε μία μεστή εμφάνιση»

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (22/1) αγωνιστικό πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team