free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ φαβορί ο Ουζουνίδης!

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέσυρε την πρόταση – Φαβορί ο Ουζουνίδης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ένωση, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, μια και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση ανανέωσης που είχε καταθέσει στην πλευρά του προπονητή, έπειτα από την απόφαση της πλευράς του Ίβηρα να μην δώσει την οριστική του απάντηση μέχρι την Παρασκευή (25/5).

 

Tις τελευταίες ώρες είχαν εμφανιστεί «σύννεφα» στις σχέσεις της διοίκησης του «Δικέφαλου» με τον Μανόλο Χιμένεθ. Αρχικά, οι δύο πλευρές μπορεί να είχαν φτάσει σε μία κατ’ αρχήν συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας, όμως, οι υπογραφές δεν είχαν πέσει και ξεκίνησαν νέες επαφές.

 

Σ’ αυτές, η ΑΕΚ κατέθεσε την τελική της πρόταση προς τον Ισπανό τεχνικό, η οποία έφτανε στις 850 χιλιάδες ευρώ, για όλο το τιμ, με τον κόουτς να λαμβάνει 700 χιλιάδες ευρώ, την στιγμή που η πλευρά του Ανδαλουσιανού είχε ζητήσει αρχικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ για όλο το επιτελείο, εκ των οποίων, το 1 εκατ. ευρώ αφορούσαν τις απολαβές του προπονητή.

 

Η διοίκηση της Ένωσης είχε δώσει διορία στον Μανόλο Χιμένεθ να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την Παρασκευή (25/5) κάτι που δεν έγινε και για τον λόγο αυτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση. Αυτό σημαίνει πως πλέον οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Ισπανού προπονητή χωρίζουν οριστικά και οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου κόουτς.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, το πρώτο φαβορί για την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας κόουτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και εδώ και καιρό το όνομά του «έπαιξε» για την Ένωση. Πλέον, η περίπτωσή του έχει ανέβει σημαντικά και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις.

Related posts

Ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Abola Team 2

Για τρία χρόνια «ερυθρόλευκος» ο Γκιγιέρμε!

Abola Team 2

Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα 0-0

Abola Team 2