free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Φοβεροί οι Νέοι του Αγ. Δημητρίου 2-1 τη Βαλένθια στο Θουκυδίδειο με ανατροπή στο σκορ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με ανατροπή στο σκορ και νίκη με σκορ 2-1 επί της Βαλένθια πραγματοποίησαν οι Νέοι του Αγ. Δημητρίου στον ημιτελικό στο Θουκυδίδειο.

Πρόκειται φυσικά για το σημαντικό τουρνουά στο οποίο σε επίπεδο Νέων συμμετέχουν 26 ομάδες.

Παιζοντας πολυ καλο ποδοσφαιρο σε ολη τη διαρκεια του ματς η ομαδα Νεων της Μπαρτσας με ανατροπή παρότι βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο χανοντας με 0-1 στο 27′ καταφερε να γυρισει το ποαιχνιδι σε 2_1 και να πανηγυρισει μια μεγαλη νικη επι ενος πολυ καλου συγκροτηματος με γκολ των Γκόγκος στο 43′ και Βαρντάν στο 77″ με πεναλτυ. Συγκεκριμενα στο 43 ο δαιμονιος Τζαβάρας παίρνοντας την μπαλα απο την αμυνα περασε σαν σταματημενους οποιον εβρισκε μπροστα του και την κατάλληλη στιγμη πασα στον Γκόγκο που απο κοντα εκανε το 1-1. Το 2_1 εγινε στο 77″ με τον Καρτσιώλα που απο αριστερα περασε δυο αμυντικος μπαινοντας στην μεγαλη περιοχη οπου και ανετραπη δειχνοντας ο διαιτητης την ασπρη βουλα πεναλτυ καλοχτυπημενο στην αριστερη γωνια με τον Βαρντάν να κανει το τελικο 2-1.

Διαιτησια:Αριστη Τζίτζης.

Στην σχετική ανάρτησή του ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσας Αντώνης Καρπούζας που παρακολουθεί την πορεία όλων των τμημάτων και αξιολογεί την πορεία όλων των ταλέντων αναφέρει:

Μπραβο στην ομαδα μας, αναλογη συνεχεια παιδια⚽?⚽

Το ματς παρακολουθησαν αρκετοι φιλαθλοι της Μπαρτσας συσσωμο το ΔΣ Μαθας Στ.Λαγος, Ανδ.Κασσάρας Αιμ. Οι προπονητες Καραπουλιτίδης, Φειδάς και ο Τεχν.Δντης Αντ.Καρπούζας που εμειναν ολοι ικανοποιημενοι απο την μεγαλειώδη εμφανιση της Μπαρτσας. Ο δε coach Kapamatzian πεταγε απο την χαρα του τα επινίκεια ακολουθησαν στα αποδυτηρια με τους παιχτες να τραγουδουν τον υμνο της ομαδας⚽?⚽

Η σύνθεση των Νέων του Αγ. Δημητρίου: Μαραγκός, Τοτολίδης, Καραμίτζιος, Π. Τσαρπαλιάς, Τζαβάρας, Καρτσιώλας, Τζάβαλος, Γκρίτζαλης, Νόβης, Ράϊχος, Γκόγκος ενώ έπαιξαν επίσης οι Βάχακ, Βαρντάν, Οσκανιάν, Βασιλόπουλος, Τσαρπαλιάς.

 

 

 

 

 

Related posts

Δημοτικό στάδιο Ιλίου ο Ιάσων υποδέχθηκε το Νεοπεντελικό σε έναν αγώνα,

Ρένος Γιαμπουράς

Αθηναΐδα: Ανανέωση με τον Φιλίππου, ξεκινάει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν

Γιώργος Ανανίδας

Παράδεισος-Καλαμάκι 0-0

Abola Team 3