free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος στην τεχνική ηγεσία των Πετραλώνων

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με θητεία σε πολλές ομάδες και της Αθήνας και της Γ’ Εθνικής και της Football League και της Super League είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης των Πετραλώνων με την παρουσία του οποίου στα αγωνιστικά της ηνία θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Το abola.gr παρότι γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό αυτή την συμφωνία σεβόμενο κάποια πράγματα και από την πλευρά του ίδιου του νέου τεχνικού της ομάδας δεν είχε αναφέρει το γεγονός.

Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό.

Ως προπονητής εργάσθηκε στις ομάδες :Λεωνίδιο, Σαρωνικός Αίγινας, Σούρμενα, Κεραυνός Κερατέας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Α.Ο. Πεύκης, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στον Αστέρα Τρίπολης ως υπεύθυνος της Κ20 του συλλόγου αλλά και των ακαδημιών των Αρκάδων. Μάλιστα ο Γεωργουλόπουλος ήταν προπονητής το 2013 στην ομάδα της Πεύκης σε εκείνο τον συγκλονιστικό αγώνα 3 Μαρτίου του 2013 με τον Ηλυσιακό του Δημήτρη Παπασπύρου, Πεύκη-Ηλυσιακός 3-4.

Η συμφωνία με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο που έγινε εδώ και αρκετό καιρό δείχνει ότι προχωράει ο προγραμματισμός στα Πετράλωνα για τη νέα σεζόν.

Related posts

Τραυματισμοί με το ξεκίνημα.. για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Abola Newsroom

Ο ΑΟ Περιστερίου 5-1 τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Σούρμενα – Πανερυθραϊκός 0-0 (vid)

abola10