free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν μαζί Παλαιό Φάληρο και Γαζής

Στην επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό προχώρησε η νεοσύστατη διοίκηση του συλλόγου υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Σταυριανάκου.

 

 

 

 

Οριστικά με τον Γιάννη Γαζή στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί το Παλαιό Φλάηρο και την επόμενη σεζόν.

 

Ο σχηματισμός νέου ισυχρού Διοικητικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Σταυριανάκου, ουσιαστικά σήμανε το ξεκίνημα εφαρμογής του πλάνου που αφορά στην χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

Με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα και τους ιθύνοντες του νέου διοικητικού κορμού να συμφωνούν σε όλα με τον Γιάννη Γαζή, ανανεώνοντας την επιτυχημένη τους συνεργασία.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται για δυόμιση χρόνια στην άκρη του πάγκου και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2015 και σε αυτό το διάστημα έχει πιστωθεί τόσο την εκπλήρωση του στόχου της επανόδου στην Α’ Κατηγορία τη σεζόν 2016-17, όσο φυσικά και της επίτευξης της παραμονής στην διάρκεια της σεζόν που μας αποχαιρέτησε.

 

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με το Παλαιό Φάληρο ο Γιάννης Γαζής τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα μου δοθεί η δυνατότητα να ηγηθώ των τυχών της ομάδας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό  που ώθησε την ομάδα στην εκπλήρωση του στόχου της παραμονής κι από εκεί κι έπειτα να προβούμε σε πέντε – έξι σημαντικές προσθήκες, που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι νιώθω ότι με αγαπούν στην ομάδα κι εκτιμούν την δουλειά μου και θα πρσπαθήσω από την πλευρά μου να συνεχίσω στο ίδιο πνεύμα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Οκσίσογλου στην Κηφισιά!!

Abola Team 3

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός

Abola Team 3

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας