free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στο στόχαστρο συλλόγων οι Σαφράς και Γογιός

Το ενδιαφέρον ομάδων ανώτερων κατηγοριών έχουν προσελκύσει δύο ταλαντούχοι παίκτες του Δάσους Χαίδαρίου. Ο λόγος για τους Στέφανο Σαφρά (φωτό) και Χάρη Γογιό.

 

 

 

Την κορυφαία σεζόν των τελευταίων δέκα ετών πραγματοποίησε φέτος το Δάσος  Χαϊδαρίου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ κερδίζοντας θέση στην πρώτη εννιάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μία πορεία, η οποία διανθίστηκε με πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και πολύ περισσότερο από την βάση της και τις υποδομές.

Απόρροια αυτής της αξιομνημόνευτης πορείας ήταν να υπάρξουν παίκτες που ξεχώρισαν. Μεταξύ των οποίων ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο μόλις 18χρονος  Στέφανος Σαφράς και ο 20χρονος ανασταλτικός μέσος Χάρης Γογιός.

Μάλιστα για τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται στο στόχαστρο συλλόγων ανώτερων κατηγοριών και δεν αποκλείεται  μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ως προς αυτό το ζήτημα

Μεταγραφικό «σαφάρι»

Την ίδια στιγμή, στο Δάσος Χαϊδαρίου εντείνεται η κινητικότητα, που αφορά στη επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι «πρασινοκίτρινοι» εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση ενός ποιοτικού στόπερ, δύο κεντρικών χαφ κι ενός εξτρέμ.

 

 

Related posts

Εντυπωσιάζουν οι Ίωνες Παλ. Φαλήρου 3-2 τον Θεμιστοκλή

Τάσος Ζαφειρίου

Παρελθόν ο Κώστας Κάτρης από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Abola Team 2

Μαρτέκας: Στην Κηπούπολη θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς