free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Μπαρμπαλιά στο τιμόνι ο Υμηττός

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή προχώρησε η ομάδα των ανατολικών προαστίων.

 

 

 

 

 

Με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Υμηττός και την επόμενη σεζόν!

 

Η εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλές εμφανίσεις και σημαδεύτηκε με την κατάληψη της ένατης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, συνέβαλε καταλυτικά στην επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών. Με την διοίκηση του Στέλιου Μανούσου να αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή της στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς

Ο Διοικητικός Ηγέτης του συλλόγου Στέλιος Μανούσος αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής:

«Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο με αρκετή αγωνία . Καταφέραμε όμως να ανταπεξέλθουμε και ειδικά στα τέσσερα καθοριστικά τελευταία  παιχνίδια να πετύχουμε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες όπως τα Ιλίσια 2004 και την Λαύρα Αργυρούπολης, αποδίδοντα παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τον προπονητή Γιώργο Μπαμπαλιά προσβλέποντας σε ακόμη πιο συμπαγές σύνολο, που θα έχει τις προοπτικές να διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στην Β’ Κατηγορία.

Πρωταρχικός μα στόχος είναι να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό των παικτών, που ηγήθηκαν στην προσπάθεια για την παραμονή και να προχωρήσουμε σε μερικές προσθήκες σε θέσεις όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες, ώστε αν φανούμε ακόμη πιο δυνατή την επόμενη σεζόν»

 

 

Related posts

«Σκοράρει»στην ανθρωπιά η Κηφισιά 2010

Χιτσκοκικό φινάλε για Λαύρα και Αμπελόκηπους!

Ρένος Γιαμπουράς

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο Νίκος Λουκάς στην Α.Ε. Χαλανδρίου

admin