free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανούσος: «Θα κρατήσουμε όλον τον βασικό κορμό»

Τις βασικές προτεραιότητες για την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου ανέλυσε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος.

 

 

 

 

 

Πιστοί στην επιτυχημένη συνταγή που οδήγησε την ομάδα στην εκπλήρωση της παραμονής στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας παραμένουν στον Υμηττό.

Η επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό ηγέτη Γιώργο Μπαρμπαλιά παρέχει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες  εκκρεμότητες που ανάγονται στον σχεδιασμό της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Μάλιστα χθες το βράδυ υπήρξε μία πρώτη επαφή με τον προπονητή Γιώργο Μπαρμπαλιά, όπου δόθηκαν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές γύρω από την πολιτική που πρόκειται να ακολουθηθεί, ώστε ο Υμηττός να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός κι ανταγωνιστικός την ερχόμενη σεζόν.

Ο Πρόεδρος Στέλιος Μανούσος στις δηλώσεις που παραχώρησε, ανέλυσε το στίγμα του για την επόμενη σεζόν: «Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλον τον βασικό κορμό, που ηγήθηκε της προσπάθειας για παραμονή. Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε παίκτες. Μάλιστα, θα διαγνώσουμε σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ανάγκη ενίσχυσης, ώστε να την καλύψουμε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον ρόστερ»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (5/2) στους αγώνες της Αθήνας

Abola Team

Το διαιτητικό τρίο στον αγώνα μπαράζ Λυκόβρυση-Αγ. Θωμάς

Abola Team 3

Τα Μελίσσια με γκολάρα του Ζαννίκου 1-0 την Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3