free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Λουκάς Κάλλας νέος τεχνικός στον Αετό Κορυδαλλού

Ο Λουκάς Κάλλας θα είναι ο νέος τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού.

Είναι ο εκλεκτός της διοίκησης σε αυτό το πόστο και θα κληθεί να οδηγήσει τους “κιτρινόμαυρους” στον δρόμο των επιτυχιών, όπως μας έχει συνηθίσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του Αετού Κορ.: “Ο Λουκάς Κάλλας συμφώνησε με τη διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδος μας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

 

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Αετού Κορυδαλλού που ήλθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, τον καλωσορίζει στην ομάδα θεωρώντας ότι είναι η πιο κατάλληλη λύση για να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες και στην κατάκτηση των στόχων που έχει θέσει για την φετινή χρονιά.

 

Ο Λουκάς Κάλλας έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Νίκη Ρέντη, Χαλκηδόνα, Ελλάς Ποντίων, Κερατσίνι, Ένωση Περάματος, Ατρόμητος Αθηνών (under 17), Λεβαδειακός (SUPER LEAGE – Β΄ προπονητής), Οδηγήτρια, Ατρόμητος Πειραιά και Α.Σ. Ποντίων”.

Related posts

Η ΕΠΣ Πειραιά για την κοπή της πίτας, τις ποινές σε παίκτες στο Κύπελλο, κλήσεις σε απολογία και τα στελέχη της στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2)

Abola Team 3

Ενημέρωση από την ΕΠΣ Πειραιά για την Τακτική Γενική Συνέλευση

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Κλήση Μικτής Νέων

Nάσος Φακίδης