free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Χρήστος Λιόσης στον πάγκο της Ενωσης Λέρνας

Ο κύβος ερρίφθη και η διοίκηση της νεοφώτιστης στην Γ’ Εθνική, Ενωσης Λέρνας, αποφάσισε να προσλάβει τον Χρήστο Λιόση στο πόστο του προπονητή. Συνεργάτης του θα είναι ο Γιάννης Διάκος.

 

 

Η λογική της επιλογής αυτής είναι χαρακτηριστική του όλου σκεπτικού που υπάρχει στην διοίκηση. Δηλαδή, επειδή:

 

α) κανείς δεν εξασφαλίζει πως οι πολλές μεταγραφές εξασφαλίζουν την παραμονή,

 

β) δεν υπάρχουν τα τόσα πολλά χρήματα να δαπανηθούν, αλλά και

 

γ) στο τέλος δεν μένει τίποτα πίσω στο τέλος του χρόνου,

 

η επιλογή είναι να φτιαχτεί μια ομάδα με οσο το δυνατόν πιο έντονο το ντόπιο στοιχείο.

 

 

 

Οι Λιόσης και Διάκος είναι άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτή τη λογική, και έτσι αναμένουμε όλες τις κινήσεις απο δω και πέρα να αφορούν ανανεώσεις με τους περισσότερους παίκτες που ήταν πέρυσι στο ρόστερ (αρκεί να μπορούν να ακολουθήσουν τις πρόσθετες υποχρεώσεις που προκύπτουν). Θεωρείται πως 7-8 απο αυτούς θα συμφωνήσουν να μείνουν.

 

Απο κει και μετά οι επιλογές θα αφορούν παιδιά απο άλλες ομάδες τοπικού, που έχουν τις δυνατότητες αλλά και την φιλοδοξία να διακριθούν σε ενα μεγαλύτερο επίπεδο απο το τοπικό.

 

Και τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο-τρείς προσθήκες με παίκτες εκτός νομού, δοκιμασμένους στην Γ’ Εθνική, οι οποίοι θα καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις.

 

Η διοίκηση, με κάποιους απο τους παραπάνω έχει ξεκινήσει επαφές και θα τις ολοκληρώσει σταδιακά ως τις αρχές Ιουλίου, οπότε θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις.

 

Η προετοιμασία τώρα, προγραμματίζεται για το τέλος Ιουλίου. Θα χρησιμοποιηθεί το νεο γήπεδο Σκαφιδακίου και για τους αγώνες το γήπεδο Κιβερίου.

 

* Να σημειωθεί πως το διάστημα αυτό, η διοίκηση κινείται και για την οργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης στους Μύλους (29/6 των Αγίων Αποστόλων), την οποία παραδοσιακά διοργανώνει η ομάδα.

Πηγή sport.argonafplia.gr

Related posts

Τον 21χρονο επιθετικό Μανώλη Σπανό απέκτησε ο Ιάλυσος

Abola Team 2

“Βράζουν” με Δραγάτη στον Ηλυσιακό

abola10

Έγιναν γνωστοί οι αρχηγοί στον Ιάλυσο

Abola Team 2