free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα ο γνωστός τεχνικός Βαγγέλης Σταυρακόπουλος στην πρώτη και δεύτερη φάση της Σχολής Προπονητών UEFA Pro στην Ρόδο

Στην Αθήνα επέστρεψε προερχόμενος από το όμορφο νησί της Ρόδου, ο επιτυχημένος τεχνικός Βαγγέλης Σταυρακόπουλος ο οποίος έχει δεχθεί αρκετές δελεαστικές προτάσεις από πολλές γνωστές ομάδες.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της τεράστιας παραμονής του Αγ. Ιερόθεου στην Γ’ Εθνική, βρέθηκε στο Σμαραγδένιο Νησί προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη και δεύτερη φάση των μαθημάτων της Σχολής Προπονητών UEFA Pro.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία αυτή την διαδικασία.

Συμμετείχαν και άλλοι γνωστοί προπονητές.

Συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ τους οποίους ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους που ενισχύουν την προβολή της Ρόδου.

 

Οι υπεύθυνοι της Σχολής, οι εκπαιδευτές, αλλά και οι 28 προπονητές που παρακολολυθησαν τα μαθήματα της σχολής προπονητών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους προσφέρει η ΕΠΣΔ, και ο Δήμος Ρόδου γεγονός που δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας της και τα επόμενα χρόνια.

Related posts

Γ.Σ. Μαρκό: Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες για το στάδιο

Γιώργος Ανανίδας

Κοντά στην απόκτηση γνωστού γκολκίπερ ο Ασπρόπυργος

Abola Team 3

Ηλ. Ρόππα, Ζώγκο και Κουντουρά απέκτησε ο Αγ. Ιερόθεος

Abola Team 2