free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψαν Τσάτσα και Βασιλάκος στον Ιάσονα-Το ξεχωριστό camp του συλλόγου για ξεχωριστούς αθλητές!!!

Ανδρέας Τσάτσα και Βασίλης Βασιλάκος επέστρεψαν στον Ιάσονα μετά την θητεία τους στον Άρη Πετρούπολης.

Συγκεκριμένα μετα από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στους νεοφώτιστους επέστρεψαν μετά από απουσία λίγων ετών ο μέσος Ανδρέας Τσάτσα και ο κεντρικός αμυντικός, Βασίλης Βασιλάκος.

Αμφότεροι είπαν το «ναι» στην τελική συμφωνία και είναι έτοιμοι να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας από τα δυτικά προάστια.

Ο Τσάτσα είναι 26 χρονών, μπορεί να αγωνιστεί σε όλε τις γραμμές της άμυνας και του κέντρου και τα δυο τελευταία έτη πέτυχε επτά γκολ με τη φανέλα του Άρη. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην Άμιλλα Περισερίου πετυχαίνοντας 19 τέρματα ενώ τα υπόλοιπα χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ιάσονα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας επί θητείας Στέλιου Φανερωμενίτη.

Ο Βασιλάκος από την πλευρά του επιστρέφει και εκείνος στην ομάδα που αναδείχθηκε μετά από διετή παρουσία στην ομάδα της Πετρούπολης και με την εμπειρία του ο 27χρονος θα βοηθήσει σημαντικά.

 

Πηγή stoplekto.gr

Στο μεταξύ ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό camp γίνεται φέτος από την ακαδημία μας στο στάδιο Ιλίου,ένα camp που φαίνεται ότι είναι το καλύτερο που έχουμε διοργανώσει τα τελευταία χρόνια.

 

50 αθλητές, 5 προπονητές,κάθε μέρα από τις 19:30 εώς τις 21:00 στο στάδιο Ιλίου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό την βελτίωση των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων, κυρίως της δύναμης και της ατομικής τεχνικής.

 

Καλή διάθεση,όρεξη,χαμόγελο και προσπάθεια είναι τα συστατικά του επιτυχημένου μέχρι στιγμής camp το οποίο θα κλείσει απόλυτα δημιουργικά την επιτυχημένη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά του Ιάσονα.

 

Εδώ είναι το ταξίδι…

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΕΠΣΑ: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ. ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ | 18-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

«Λευκή» ισοπαλία στο Ίλιον

Abola Team