free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κυριλλίδης: “Δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της Παλαιόχωρας!”

Παίκτης της Παλαιόχωρας είναι τα τελευταία 24ωρα ο Σωκράτης Κυριλλίδης.

 

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο “athlitiko”, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε την πρόταση της Παλαιόχωρας χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Κυριλλίδη:

 

Για το πώς προέκυψε να κατηφορίσει στα Χανιά: «Για το γεγονός του ερχομού μου στην πόλη των Χανίων έγινε μια πρόταση μέσω κάποιων ανθρώπων και τη δέχτηκα αμέσως».

 

Για τις πρώτες πληροφορίες ή εντυπώσεις που έχει για την ομάδα: «Εμαθα για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Παλαιόχωρας. Επίσης πληροφορήθηκα για τη φιλοξενία η οποία είναι άψογη εδώ στα Χανιά».

 

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του στο μέλλον: «Για τους στόχους της ομάδας δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ αυτή την ομάδα με υγεία και χωρίς προβλήματα και μέσως αυτής της προσπάθειας να δείξω τις ικανότητες μου. Οσο για το μέλλον, μέσα από τη δουλειά και την αφοσίωση θέλω να φτάσω σ’ όσο μεγαλύτερο επίπεδο μπορώ».

 

Για την μέχρι τώρα πορεία του έχοντας κι ένα πέρασμα από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ: «Η μέχρι τώρα πορεία μου αν και στα 20 μου, είναι “γεμάτη” εμπειρίες λόγω του ΠΑΟΚ. Εχω αγωνιστεί επίσης ένα εξάμηνο στον Αιγινιακό στη Β’ Εθνική ως δανεικός και στον Πιερικό ακόμα ένα χρόνο με την ίδια μορφή».

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Συγκεντρωμένοι για να διευρύνει το σερί η ομάδα στον Ιάλυσο-Μειωμένες οι τιμές στα εισιτήρια του αγώνα με το Κερατσίνι

Abola Team 2

Kαι επίσημα μετατέθηκε η σέντρα στην Γ εθνική

Abola Team 3

Παρελθόν ο Πέεφ από τον Διαγόρα

Abola Team 3