free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέριος Θέμελης: “Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα στην Παλαιόχωρα”

 Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης παραχώρησε ο Αστέριος Θέμελης, μιλώντας για αρκετά θέματα που αφορούν την Παλαιόχωρα.

 

 

Ο νέος τεχνικός του ΑΟΠ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στους στόχους της, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στον προκάτοχό του Δημήτρη Μαγκαφίνη, στο γηπεδικό ζήτημα και στους φιλάθλους.

 

 

Οι δηλώσεις του Αστέριου Θέμελη στο “Athletic Radio 104,2” έχουν ως εξής:

 

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παλαιόχωρας: «Είναι χαρά και τιμή μου που θα δουλέψω στην Κρήτη. Ήθελα να έρθω στα Νότια, όπου έχω αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής. Ήρθα σε μία πόλη που είναι σε άνοδο ποδοσφαιρικά και σε μία υγιή ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όρεξη και είναι όλοι τους αξιόλογοι».

 

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Ήταν προσωπική μου απόφαση να δώσουμε δυνατά φιλικά  με καλές ομάδες του νησιού. Ξεκινάμε στις 30 του Ιούλη και έχουμε μέρες ακόμα να διαμορφώσουμε το ρόστερ μας. Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα. Αυτό είναι καλό γιατί θα μπορέσω  να «φτιάξω» κάτι νέο με τα «θέλω» μου και το κακό ότι δεν έχουν μείνει παίκτες από πέρυσι άρα δεν έχουμε κορμό. Θα έχουμε μία νεανική ομάδα αλλά και με προσθήκες εμπειρίας, με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε μία οικογένεια».

 

Για τους στόχους της Παλαιόχωρας: «Πέρυσι είχαμε μία πετυχημένη πορεία. Πήραμε και το Κύπελλο, ανέβηκε ο πήχης. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα την βλέπει ο κόσμος και θα την χαίρεται. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με δουλειά και ταπεινότητα θα τα καταφέρουμε».

 

Για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: «Ακόμα δεν ξέρουμε ούτε σε ποιο όμιλο θα παίζουμε, ούτε με ποιες ομάδες. Πέρυσι ο 8ος όμιλος, που τον παρακολουθούσα ήταν δύσκολος με δυνατά ονόματα και ομάδες με υψηλά μπάτζετ. Ήταν βέβαια ένα μίνι πρωτάθλημα, όχι και τόσο ανταγωνιστικό και αξιοκρατικό. Φέτος λογικά δεν θα υπάρξουν κάτω από 14 ομάδες. Αυτό είναι καλό και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε ματς θα είναι δύσκολο».

 

Για τον προκάτοχό του, Δημήτρη Μαγκαφίνη: «Είχα μία συνομιλία μαζί του και του έδωσα συγχαρητήρια. Η  πορεία της ομάδας ήταν πετυχημένη. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο του αν και θα έχουμε διπλή δουλειά «χτίζοντας» μία ομάδα από το μηδέν».

 

Για τη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας: «Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά και μας δίνει μεγάλη χαρά και την ευκαιρία να παίξουμε με σπουδαίους αντιπάλους. Μένει να δούμε πως θα διεξαχθεί το Κύπελλο. Το περιμένουμε πως και πως. Να δούμε και την κλήρωση».

 

Για το γηπεδικό ζήτημα: «Σίγουρα, όπως έχω μάθει στα Χανιά είναι ένα θέμα που ταλανίζει τις ομάδες, Γίνονται εργασίες στο γήπεδό μας. Εμείς όπου και να παίξουμε θα είμαστε έτοιμοι. Φυσικά αν παίζεις στην φυσική σου έδρα είναι αλλιώς».

 

Για τους φιλάθλους της Παλαιόχωρας: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και στηρίζουν θετικά την ομάδα. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τους κάνουμε χαρούμενους».

 

Related posts

Επιστροφή Τσάτσου στην Καλαμάτα!

Abola Team 2

Πήρε Μακρυωνίτη το Κερατσίνι

Abola Team 2

Συνεχίζει στον ΠΟΑ ο Φραγκιαδάκης

Abola Team 2