free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφική βόμβα με Πλεξίδα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Μία μεταγραφική βόμβα ανακοίνωσε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Άρη Πλεξίδα.

 

 

 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας για να ακολουθήσουν ομάδες όπως τα Μελίσσια, ο Χαραυγιακός, και άλλοι.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Σπουδαία αγωνιστική ενίσχυση για την ομάδα μας η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Αρη Πλεξίδα. Ο Πλεξίδας ξεκίνησε απ τον Άτταλο, με συνεχή παρουσία σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες Α΄ κατηγορίας όπως Μελίσσια, Χαραυγιακό, Αγ Αναργύρους κ.α. ενω την σεζον που ολοκληρώθηκε η 4μηνη παρουσία του απο το Γενάρη και μετά στον Ατρομητο Μεταμόρφωσης ήταν αρκετή για να δώσει στην ομάδα του την άνοδο. 

Καλωσορίζουμε την επιστροφή του στην οικογένεια του Αττάλου!!!”

 

Εκτός όμως του έμπειρου 10αριου ο Άτταλος ανανέωσε την συνεργασία του και με τους Χρήστο και Ηλία Χρυσανθακόπουλο και Τάσο Μποζινάκη.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Την φανέλα του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ θα φοράνε και την επόμενη περίοδο τα αδέρφια Χρήστος και Ηλίας Χρυσανθακόπουλος και ο Τάσος Μποζινάκης…τα τρία παιδιά που κοσμούν τα τελευταία χρόνια με την παρουσιά του το ρόστερ, μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και 3-4 ακόμα πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, θα δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας”.

 

 

 

 

Βόμβα με Πλεξίδα ο Άτταλος

Related posts

Σημαντικό βαθμό τα Μελίσσια

abola10

“Κουλουράκια” για τους νεοφώτιστους

abola10

ΕΠΣ Αθηνών: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παρατηρητές και συγκέντρωση

Ρένος Γιαμπουράς